Marius Șumudică, scrisoare deschisă după controversele apărute la finalul meciului cu U Craiova 1948

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: FC Argeș - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Prestația echipei a fost criticată, comentarii cărora Marius Șumudică le-a răspuns la interviul de după joc, denumindu-le ”răutăcioase”. Mai mult, antrenorul ardelenilor a transmis că printre analiști există ”oameni care spun ce trebuie să spună”.

Marius Șumudică, scrisoare deschisă după controversele iscate după meciul cu U Craiova 1948

Momentul a stârnit controverse, pe care Marius Șumudică a ținut să le tranșeze, printr-o scrisoare deschisă.

”Constat că unul dintre subiectele momentului în fotbalul românesc îl reprezintă declarația mea referitoare la anumiți oameni din studiourile de televiziune care emit păreri despre munca mea și a echipei mele. Din respect pentru tot ceea ce înseamnă lumea presei, în mod specific moderatorii emisiunilor televiziunilor de specialitate sau jurnaliștii invitați în mod regulat în platouri, dar și pentru nume dintre cele mai mari ale fotbalului sau arbitrajului românesc, precum domnii Ilie Dumitrescu sau Ion Crăciunescu, țin foarte mult să fac două precizări.

1. În acea declarație n-am vrut să mă refer niciun moment la oamenii care exercită meseriile pe care le-am nominalizat mai sus și, în mod special, la cei doi specialiști mai sus amintiți.

Hai în Digi Online să vezi care sunt cele mai periculoase animale din lume, cine știe pe unde o să călătorești. Azi de la 20:00, numai pe Digi Animal World!

2. M-am gândit și am dorit, într-adevăr, să vizez prin acea afirmație alte numeroase persoane, foști sau actuali jucători, antrenori, manageri, directori sportivi etc, oameni care n-au făcut nicio performanță și au izbutit să-și mențină în propriile cariere din fotbal doar un singur loc, acela din studiourile emisiunilor de sport.

Cu deosebit respect,
Marius Șumudică”.

Etichete: marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă