Marius Șumudică, scandal uriaș după ce a pierdut în minutul 97. „Dacă spun ceva, mă trimit în România”. De ce a spus că unul dintre adversari „ar trebui să plece din Turcia” | VIDEO

2 luni in urmă 1

Scandal uriaș în Turcia la meciul lui Marius Șumudică. Rizespor a pierdut în minutul 97 duelul  cu Alanyaspor, iar tehnicianul român a ieșit la atac. S-a certat cu cei care au condus partida, dar a avut ceva să-i reproșeze și unei persoane din staff-ul echipei adverse. Arbitrul i-a acordat cartonașul galben.

A fost un meci nebun între Alanyaspor și Rizespor. Echipa lui Marius Șumudică a deschis scorul, dar a pierdut după ce gazdele au marcat golul victoriei în minutul 7 al prelungirilor. Antrenorul român a protestat vehement și au fost tensiuni mari în dreptul celor două bănci de rezervă. Arbitrul de centru i-a acordat cartonașul galben lui Șumudică.

„Am avut două penalty-uri, dar nu vreau să vorbesc. Dacă spun ceva, mă trimit în România. Mie mereu îmi dau cartonaş galben. Arbitrul a dat 4 minute de prelungire şi apoi a mai lăsat încă două. De ce? Am luat goluri doar din faze fixe”, a răbufnit Marius Șumudică.

„Nu poţi să faci asta într-o ţară musulmană”

Antrenorul român a avut ceva de împărțit și cu unul dintre oamenii din staff-ul formației gazdă. I-a reproșat că a venit la bancă și a făcut gesturi obscene.

„Dacă fac eu ce a făcut asistentul de la Alanyaspor după gol, primesc 6 luni de suspendare. Eu gest foarte urât. Nu poţi să faci asta într-o ţară musulmană.

Eu te respect, dar nu poţi să faci aşa ceva. Respect religia şi respect regulile de aici, dar e o ruşine ce a făcut! Nu a fost antrenorul lor, a fost asistentul. A facut un gest foarte urât, mai ales într-o ţară musulmană. Aşa ceva nu se poate. Sunt curios să vad ce măsuri va lua Federaţia din Turcia! Antrenorul şi-a cerut scuze în numele asistentului, dar nu se poate aşa ceva!

După gol, a venit la banca noastră şi să arate ce a arătat. Dar lucrurile se întorc în viaţă. Uneori vei fi sus, alteori jos. Ceea ce a făcut este inacceptabil. A provocat de parcă era un război. Ar trebui să plece din Turcia, nu cred că merită să lucreze aici. Am lucrat în Golf şi dacă ar fi făcut un astfel de gest trebuia să plece încă din acea noapte din ţară. Trebuie să plătească!”, a declarat Şumudică la beinsport, citat de olay53.com.

Pentru Marius Șumudică a fost primul meci după cartonașul roșu din duelul cu Fenerbahce. A fost a 3-a eliminare din acest sezon. Rizespor se află pe locul 12, iar Marius Șumudică nu are nicio victorie de când a fost instalat pe banca echipei. Șumudică are totuși un succes, din fața televiorului. În acel moment el nu semnase contractul, dar s-a ocupat de pregătirea a doua partide.

 

The post Marius Șumudică, scandal uriaș după ce a pierdut în minutul 97. „Dacă spun ceva, mă trimit în România”. De ce a spus că unul dintre adversari „ar trebui să plece din Turcia” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă