Marius Șumudică revine în Liga 1 cu o singură condiție! Ce ofertă a avut: „Cu tot respectul, dar nu mă vedeam acolo”

3 săptămâni in urmă 14

Marius Șumudică e dispus să revină în Liga 1, dar are o condiție. De asemenea, tehnicianul de 50 de ani a avut o ofertă din prima divizie autohtonă, însă echipa era una care lupta pentru evitarea retrogradării, nu pentru trofee, așa cum el își dorea.

Şumudică e liber de contract din martie, când și-a reziliat contractul cu turcii de la Rizespor. El preluase formaţia din Rize la data de 26 ianuarie, înţelegerea fiind valabilă până la finalul sezonului 2021 – 2022. Totuși, s-a despărțit amiabil după ce nu a reușit nicio victorie, ci trei remize şi patru eșecuri.

Marius Şumudică plecase la data de 10 ianuarie de la Gaziantep FK, echipă din prima ligă turcă, după contre dure cu șefii clubului.

Marius Șumudică revine în Liga 1 cu o singură condiție: „Cu tot respectul, dar nu mă vedeam acolo”

„Nu exclud o revenire în Liga 1, dar la o echipă care se bate la trofee. Am avut ofertă cum m-am întors în Turcia, dar din zona retrogradării. Cu tot respectul pentru ele, nu că aș fi ajuns eu să am cine știe ce pretenții, dar nu mă vedeam la momentul respectiv acolo. Dacă m-aș întoarce, m-aș întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit și care să-și dorească să facă performanță”, a declarat Marius Șumudică, la Pro X.

Șumudică a refuzat și ofertele din Arabia Saudită

După plecarea de la Rizespor, Șumudică a refuzat două oferte din Arabia Saudită. „După ce am plecat de la Rizespor, am avut două propuneri din Arabia Saudită. Le-am respins pe ambele, pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Planul meu e să merg în Turcia la o echipă care să lupte pentru Europa”, declara tehnicianul recent pentru Sporx.

Altfel, Marius Șumudică și Victor Pițurcă au avut un schimb de replici: „Sunt un antrenor deosebit dacă am ajuns să pregătesc echipe de acasă!”

 

The post Marius Șumudică revine în Liga 1 cu o singură condiție! Ce ofertă a avut: „Cu tot respectul, dar nu mă vedeam acolo” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă