Marius Șumudică, reacție tăioasă după scandalul de la ultimul meci. „Mi-a răspuns că el e arbitrul meciului și deci este Dumnezeu!”

1 month ago 11

Marius Șumudică a fost din nou în prim plan la ultimul meci susținut de Gaziantep. Arbitrul l-a dat afară pentru că a protestat. În drumul spre vestiare tehnicianul român s-a contrat cu cei care conduc meciul, dar și cu antrenorul de la Yeni Malatyaspor. Șumudică spune că se simte vânat și a explicat ce s-a întâmplat la partida din ultima etapă.

Gaziantep conducea cu 2-1 în minutul 90 al partidei cu Yeni Malatyaspor, când oaspeții au egalat dintr-o fază suspectă. Momentul a fost analizat și de cei din camera VAR care nu au văzut poziția afară din joc despre care a vorbit Marius Șumudică. Antrenorul român a fost trimis la vestiare, iar acum a explicat ce s-a întâmplat.

„Eu iubesc Turcia si fotbalul din această ţară, aşa că rămân să mă lupt cu oricine, deşi uneori mă simt vânat. Am fost eliminat la meciul cu Malatya. Am mai fost eliminat. Nu-i problemă. Am stat prin tribune înconjurat de oficialii echipelor adverse. Dar primul cartonaș galben l-am luat pentru că l-am întrebat pe arbitru de ce nu-i cere jucătorului accidentat de la echipa adversă să părăsească temporar terenul, așa cum le-a cerut jucătorilor mei și cum este normal.

Mi-a răspuns că el e arbitru și deci este Dumnezeu! După care mi-a dat cartonaș galben. Iar eliminarea a dictat-o de la jumătatea terenului!

Oare ce ar gândi un alt antrenor care vede că îi este urmărită şi vânată orice reacţie? Pentru că fiecare dintre noi se enervează şi e clar că nu se vede frumos la televizor. M-am trezit cu colegul de la Malatya la mine în spaţiul tehnic. Lucru total interzis, nu?! Ei bine, nu s-a găsit niciun cadru cu momentul respectiv”, a explicat Marius Șumudică.

„Nu am o problemă să fiu învins pe teren”

Partida s-a terminat la egalitate 2-2. Gaziantep se află pe locul 6, iar dacă ar fi câștigat ar fi urcat pe locul 4.

„Am văzut că mulţi jurnalişti sunt de partea mea şi nu pot decât să le mulţumesc. Nu-i blamez nici pe cei care dau în mine dacă ei cred că am greşit. Dar i-aş ruga să pună lucrurile în balanţa şi să mă pună pe picior de egalitate cu toată lumea. Pentru asta muncesc zi de zi alături de jucători şi de conducere la Gaziantep.

Mai spun o singură dată, nu am o problemă să fiu învins pe teren. Este ultimul răspuns pe care îl dau în afara conferințelor de presă. Sunt mândru de echipa mea și de oraș. Pentru ei voi rămâne să mă lupt cu oricine!”, a afirmat Şumudică.

The post Marius Șumudică, reacție tăioasă după scandalul de la ultimul meci. „Mi-a răspuns că el e arbitrul meciului și deci este Dumnezeu!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools