Marius Șumudică, OUT de la Gaziantep?! "Probabil voi fi dat afară"

2 months ago 16

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Formația românului a încheiat pe locul 8 sezonul precedent din Turcia, însă actuala stagiune a debutat cu un eșec pentru Gaziantep, pe terenul lui Galatasaray, scor 1-3.

Șumudică s-a arătat foarte nemulțumit de lipsa fondurilor pentru transferuri de calitate la echipa sa și spune că se așteaptă să fie demis pentru rezultatele slabe pe care le preconizează la Gaziantep.

"Eu am doar 9 străini în lot, în condițiile în care putem avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 și practic n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi. Federația și televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit.

Maxim și Toșca au venit și ei încărcați de la echipa națională. Pe Toșca nu l-am avut meciul trecut, n-am vrut să risc, a venit încărcat pe aductor. Am considerat ca la meciul cu Galatasaray să joc cu un debutant și m-a costat. Pe Alex a trebuit să-l scot, chiar glumeam cu Mirel, îi spuneam că mi l-a nenorocit. M-a rugat să-l scot, nu puteam să-mi bat joc de el, el fiind liderul echipei.

E greu să iau decizia de a pleca. Pe mine mă țin foarte mult pe loc transferurile făcute aici. Eu nu-l lăsam pe Maxim aici, Gaziantep nu-l avea niciodată dacă nu eram eu aici. Apoi Junior Morais, Toșca, Kana-Biyik, mulți jucători. Sunt niște probleme la club pe care eu le simt cel mai mult. Anul trecut, am terminat pe 8, ne-am făcut un nume în Turcia, am fost unul dintre cele mai buni antrenori, dar nici așa nu pot, am și eu răbdarea mea, sănătatea mea... nu pot să mă duc la antrenament și să vezi că nu poți să lucrezi ce vrei.

Eu nu voi renunța niciodată, dar probabil voi fi dat afară. Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit și eu ce se scrie și cu siguranță nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate", a declarat Șumudică, la Digi Sport Matinal.

36 de meciuri a strâns Șumudică la Gaziantep, românul înregistrând 12 victorii, 12 remize și 12 înfrângeri. Etichete: turcia , marius sumudica , gaziantep
Read Entire Article
Powered By Seo Tools