Marius Șumudică ofertat în direct la TV din Arabia Saudită: „Mă sună pe o aplicație, nu te mai aud!”

1 lună in urmă 36

Marius Șumudică a făcut spectacol după încă un succes obținut pe banca turcilor de la Gaziantep! Tehnicianul este asaltat de oferte și a fost sunat în direct chiar din Arabia Saudită.

Deși traversează o perioadă excelentă cu Gaziantep, Șumudică pare tentat să plece din vară, dar bașkanii turci încearcă să-l facă să se răzgândească, printr-o campanie de transferuri impresionantă. Transferul lui Alexandre Pato pare să fie o mișcare prin care șefii lui Gaziantep să-l convingă pe Marius Șumudică să continue și din vară pe banca echipei pe care a dus-o pe primul loc în Super Lig.

„Mă sună pe o aplicație”, a fost reacția incredibilă a lui Șumudică, ofertat în direct tocmai din Arabia Saudită, după ce fostul atacant al Rapidului a fost ales antrenorului anului în Turcia.

Marius Șumudică, ofertă în direct din Arabia Saudită: „Mă sună acum, nu te mai aud!”

„Mă sună din Arabia Saudită acum, nu te mai aud. Mă sună pe o aplicaţie. Eee, m-am obişnuit”, a fost reacția surprinzătoare a lui Șumudică, la Telekom Sport.

Antrenorul lui Gaziantep susține că șefii clubului discută acum cu impresarul său și subliniază că nu pune aspectul financiar pe primul plan. Daniel Pancu este convins că Șumudică poate fi oricând o variantă pentru cluburi precum Galatasaray, Beșiktaș și Fenerbahce: „Au luat legătura cu impresarul şi l-au invitat la discuţii, dar e foarte greu. Nu material, dar e greu, pentru că există interes şi tot timpul tinzi la mai bine. Nu material, aş fi plecat ieri şi câştigam de trei ori mai mult decât aici. Am vrut să fac performanţă, vreau să demonstrez că am valoare şi că pot face pasul spre o echipă cu pretenţii. Nu spun că la Gaziantep nu pot face asta, dar e mai greu”.

The post Marius Șumudică ofertat în direct la TV din Arabia Saudită: „Mă sună pe o aplicație, nu te mai aud!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă