Marius Șumudică, motivat cu baclavale la Malatyaspor! ”Mi-au promis pașaport turc, dacă salvez echipa”

1 săptămână in urmă 13

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Cu toate acestea, conducerea clubului a promis transferuri în această iarnă, așa că mai există speranțe. Marius Șumudică și-a dat acordul pentru aducerea mai multor fotbaliști și este nerăbdător să-i aibă la antrenamente.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

În ultima etapă din Turcia, Malatyaspor a pierdut la limită, scor 0-1, pe terenul liderului Trabzonspor, care, cel mai probabil, va fi noua campioană a Turciei, după o pauză de 38 de ani!

Conducerera clubului Yeni Malatyaspor îl susține în continuare pe antrenorul român. La ultimul antrenament, Marius Șumudică a fost întâmpinat cu o tavă de baclavale, dar și cu promisiunea că va primi pașaport turcesc dacă o va salva pe Malatya de la retrogradare în acest sezon.

Galerie Foto

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Împreună, suntem Malatya. Ne aflăm toți în spatele acestei echipe și lucrăm pentru a face lucrurile mai bune. Sunt onorat că primesc sprijin din partea tuturor de la club, dar și din partea autorităților locale.

Acest lucru demonstrează cât de profundă este conexiunea noastră. Sunt, de asemenea, onorat de faptul că mi s-a promis pașaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare”, a anunțat Marius Șumudică, pe rețelele de socializare.

În următoarea etapă, Malatya o va întâlni acasă pe Goztepe, o altă formație aflată în hora retrogradării, vineri, 14 ianuarie.

Etichete: turcia , marius sumudica , trabzonspor , super lig , goztepe , malatyaspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă