Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Îi aștept și pe ei să facă un pas”

2 luni in urmă 66

Marius Șumudică n-a ezitat să se ia de rivala FCSB, asta deși tehnicianul a preferat să fie mai puțin virulent în ultima perioadă.

După ce Mihai Stoica a avut o reacție ironică în timpul meciului de la Mioveni, nemulțumit că oaspeții au câștigat cu un gol din ofsaid, Șumudică a oferit un răspuns pe măsură.

Duelul dintre Mioveni și CFR a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Marius Șumudică nu o uită pe FCSB: „Îi aștept și pe ei să facă un pas!”

Aflat pe primul loc în Liga 1, Marius Șumudică a ieșit din nou în evidență și a taxat-o pe FCSB, dar și pe Mihai Stoica.

„Sub 2 metri este chiar OK”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, făcând referire la golul din ofsaid reușit de Claudiu Petrila la Mioveni.

„Nu vreau să comentez declarațiile lui Mihai Stoica, nu vreau să intru în polemici, astăzi am mai făcut un pas. Noi facem câte un pas ușor, îi aștept și pe ei să facă și să ne ajungă din urmă. Eu m-am bucurat la gol, niciun gest ostentativ, ăștia sunt oamenii, pentru mine asta e important, în momentul în care te apreciază. V-am spus că o să vedeți un alt Șumudică, nu o să vedeți că intru în conflict cu cineva”, a spus Marius Șumudică.

Dacă echipa lui Marius Șumudică are victorii pe linie în Liga 1 și speră chiar la grupele Ligii Campionilor, FCSB a ieșit din Europa după ce s-a făcut de râs cu Șahtior Karagandy și n-a putut să bată la Botoșani și Arad.

The post Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Stoica și FCSB: „Îi aștept și pe ei să facă un pas” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă