Marius Șumudică, mesaj pentru fanii turci înaintea Anului Nou: „Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată”

2 săptămâni in urmă 22

Marius Șumudică a ținut să-i liniștească pe fanii turci printr-un mesaj înaintea Anului Nou, după ce Yeni Malatyaspor a ajuns ultima în Super League. Antrenorul român a vrut să-i asigure pe suporteri că va face tot ce e posibil pentru ca situația să se schimbe rapid în 2022.

Malatyaspor ocupă locul 20 în primul eșalon al Turciei după 19 etape disputate. Înfrângerea din deplasare, cu Fenerbahce, scor final 0-2, a aprins spiritele în rândul fanilor care nu au mari speranțe pentru retur.

Marius Șumudică i-a liniștit pe fanii turci înaintea Anului Nou

„Șumi” a transmis un mesaj prin intermediul noului său canal de Twitter.

„Salutare tuturor faniilor lui Malatya și tuturor faniilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată și nu o fac nici acum. Am cele mai bune intenții. E un moment dificil, dar lucrăm pentru a întoarce soarta în favoarea noastră. Să sperăm că Anul Nou o să aducă ce ne-a lipsit în 2021” a scris Marius Șumudică pe Twitter.

În urmă cu câteva zile, tehnicianul de 50 de ani îi invita pe suporteri la antrenamente pentru a-i asigura că lucrează în cele mai bune condiții, dar nu poate schimba soarta echipei până când nu va primi jucătorii pe care i-a cerut conducerii.

„Bună ziua. Iubesc și respect fanii fotbalului, jucătorii și presa. Pentru a putea ține legătura mai ușor, pentru a vă arăta pasiunea și aprecierea mea, am decis să îmi fac acest cont. Pregătim meciul de joi cu Kayserispor. Munca aduce rezultate. Suntem motivați și vrem să-i facem pe oameni fericiți. Noapte bună tuturor!”, a fost primul mesaj al lui Șumudică, pe Twitter.

The post Marius Șumudică, mesaj pentru fanii turci înaintea Anului Nou: „Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă