Marius Șumudică, luat la țintă de suporteri! L-au fluierat și i-au cerut demisia după eliminarea din Europa League

1 lună in urmă 33

Suporterii formației CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică după ce campioana României a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad din Europa League.

După ce Steaua Roșie a câștigat meciul tur din play-off-ul Europa League cu 4-0, în Serbia, trupa din Belgia s-a impus și pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, scor 2-1.

Astfel, campioana României a fost eliminată din Europa League de Steaua Roșie Belgrad, după ce înainte a fost oprită de Young Boys Berna să meargă mai departe în Champions League.

Suporterii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

La finalul meciului din returul play-off-ului Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2 (1-6 la general), suporterii formației din Gruia și-au pierdut răbdarea cu Marius Șumudică și i-au cerut să își dea demisia.

Asta nu e tot! Imediat după ce arbitrul a fluierat finalul meciului CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică s-a îndreptat spre zona vestiarelor, dar a avut parte de ostilitate din partea suporterilor campioanei României care l-au fluierat până când acesta a intrat pe tunelul care duce spre vestiar.

The post Marius Șumudică, luat la țintă de suporteri! L-au fluierat și i-au cerut demisia după eliminarea din Europa League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă