Marius Șumudică le dă palpitații șefilor de la Gaziantep: „Mâine plec, ţineţi cont de ce vă spun!”. Ce spune despre posibilitatea unei reveniri în România

2 luni in urmă 1

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, este pe „val”, după ce a reușit să o învingă pe Fenerbahce, 3-1. Însă tehnicianul român le dă palpitații șefilor lui Gaziantep și spune că oricând ar putea să dea curs unei oferte venite din zona arabă.

Marius Șumudică (49 de ani) a fost instalat pe banca lui Gaziantep în vara anului trecut. Acesta mai are contract cu echipa turcă până în 2021.

Gaziantep se află pe locul 5 din prima ligă turcă, cu 21 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Marius Șumudică le dă palpitații șefilor de la Gaziantep

Tehnicianul român spune că ar putea oricând să plece de la Gaziantep, însă nu-și dorește acest lucru, în prezent. Cât despre o revenirea în fotbalul românesc, Sumudică spune că nu se pune problema despre o astfel de mutare, în acest moment.

„Deocamdată sunt aici, mai am contract până la sfârşitul lui aprilie. Peste 4 luni sunt liber să îmi aleg următoarea destinaţie.

Eu dacă vreau sa plec în Arabia, mâine plec antrenor. Deci, mâine plec, ţineţi cont de ce vă spun! Dar deocamdată nu vreau să plec. Referitor la România, nu există nicio o echipă în momentul de faţă unde să vin în ţară.

Tu crezi că eu, aici, în Turcia, câştig fără şase zerouri?! Tot cu şase zerouri câștig şi aici. Important, ce e în faţa celor şase zerouri”, a declarat Marius Șumudică, pentru Antena Sport.

Marius Șumudică a fost sunat, după victoria cu Fenerbahce, de Mircea Lucescu

„Șumi” a recunoscut că a fost sunat după meci de Mircea Lucescu, fostul său tehnician din Giulești.

„Referitor la joc, n-am cum să petrec, eu de azi înainte… Începând din etapa asta jucăm din trei în trei zile până marţi. Suntem angrenaţi în cupă, trebuie să se termine campionatul mai repede, echipa naţională are nevoie de pregătire pentru CE, am format o familie frumoasă, un grup frumos, mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut. Cu bani puţini, e o echipă nou înfiinţată, prima oară în prima ligă.

Toată Turcia vorbeşte. Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu de felicitări şi mi-a zis: Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia, eu n-am putut. Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii. Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia”, a declarat Marius Şumudică, la Telekom Sport.

The post Marius Șumudică le dă palpitații șefilor de la Gaziantep: „Mâine plec, ţineţi cont de ce vă spun!”. Ce spune despre posibilitatea unei reveniri în România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă