Marius Șumudică, lacrimi de emoție în vestiarul lui Gaziantep. Povestea Rolex-ului cadou și bonusul pentru 65 de oameni

2 luni in urmă 60

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

La finalul jocului, în vestiar jucătorii i-au întors favoarea după ce antrenorul român le-a dat o primă de 50 de mii de euro după succesul cu campioana Istanbul Bașakșehir. Șumudică a primit cadou un ceas Rolex în valoare de 20 de mii de dolari. Tehnicianul român a fost impresionat de gestul fotbaliștilor săi.

"Eu sunt un tip care face multe cadouri, îi mai invit la masă, mai un bonus, mai ceva. Nu mă ascund, nu vreau să mă laud. După meciul cu Basaksehir, le-am făcut un cadou destul de consistent. Îmi doream foarte mult să o bat pe Basaksehir și le-am promis că dacă vom câștiga acel meci le acord un bonus mare. Astăzi ei mi-au întors-o, mi-au cumpărat un ceas de valoare și au început să-mi strige numele.

Mi-au dat lacrimile și mi-am dat seama că formăm o familie. Am reușit să formez un grup unit de 25 de jucători. Probabil unii sunt supărați că nu joacă, dar nu o arată și-mi demonstrează la fiecare antrenament că sunt alături de mine", a spus Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, la emisiunea Digi Sport Special.

Marius Șumudică: "Trăiesc niște clipe minunate, mă simt respectat"

Antrenorul lui Gaziantep este "cel mai iubit dintre pământeni" la Gaziantep. Șumudică a vorbit despre devotamentul jucătorilor săi și respectul de care se bucură la formația turcă.

"Nu vreau ca lumea să o perceapă ca o laudă, dar eu după meciul cu Basaksehir am dat un bonus la 65 de oameni din club. Am împărțit banii la toată lumea. Sunt atât de iubit și de respectat la clubul ăsta, încât îi văd și-i simt că ar băga capul în contră.

Am citit un interviu al lui Kana-Biyik, unul dintre jucătorii exponențiali ai acestei echipe, care a jucat în Franța mult timp, băiatul unui fost internațional camerunez. A spus: <<E cel mai bun antrenor cu care am lucrat vreodată.

Un om deosebit pe care-l iubesc și fac orice pentru el>>. Nu există cuvinte mai frumoase, nu există nimic în lume mai frumos decât să vezi acest jucător că își face trei injecții în genunchi înainte de fiecare meci, numai ca să joace. Și atunci îmi dau seama ce fel de oameni am lângă mine.

Niște clipe minunate, te simți respectat. Am atâtea naționalități în echipă, am 14 străini, restul turci, nu e ușor. Eu de fiecare dată joc cu 4-5 turci în primul 11", a încheiat Șumudică.

Vezi video cu momentul în care Marius Șumudică primește cadoul de la jucători:

Etichete: marius sumudica , gaziantep , gaziantep fenerbahce , cadou sumudica gaziantep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă