Marius Șumudică l-a pierdut pe Alex Chipciu pentru meciul cu Steaua Roșie și anunță ce probleme are Claudiu Petrila: „O dublă extraordinar de grea!”

2 luni in urmă 35

Marius Șumudică este deja cu gândul la marele meci cu Steaua Roșie Belgrad! Tehnicianul are bătăi de cap după victoria cu Farul (1-0), în condițiile în care Claudiu Petrila și Alex Chipciu au ieșit accidentați.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a primit două lovituri importante și nu știe deocamdată cum ar putea arăta echipa în infernul de la Belgrad.

Steaua Roșie și CFR Cluj se vor întâlni marți, în prima manșă a play-off-ului Europa League.

Marius Șumudică, bătăi de cap după victoria cu Farul: „Chipciu are entorsă, iar Petrila e lovit la coaste!”

Marius Șumudică are serioase bătăi de cap, în condițiile în care Chipciu și Petrila, doi oameni de bază, nu vor fi pe teren la Belgrad.

„Am înțeles că are o entorsă Chipciu, iar Petrila are o lovitură la coaste, ai dureri și când râzi sau strănuți, m-am întâlnit cu asta în cariera de fotbalist. Vom vedea pe ce jucători ne putem baza cu Steaua Roșie. Trebuie să evaluez cum stăm din punct de vedere medical”, a afirmat Șumudică.

„Țin să-mi felicit jucătorii, este victoria lor! Nu mi-a trecut supărarea după meciul de la Berna. Nu mi-a fost ușor să pregătesc echipa, dar jucătorii au caracter. Am schimbat nouă jucători din primul 11. Un antrenor mare mi-a spus că mai importanți sunt fotbaliștii care nu joacă. Ne așteaptă o dublă extraordinar de grea. Steaua Roșie și-a amânat meciul, iar noi am depus un efort extraordinar. Ne-am retras în repriza secundă, dar asta n-a venit de la mine. Prima repriză a fost cea mai bună de când a venit Șumudică la CFR Cluj, jucătorii mei au fost fantastici”, a mai spus antrenorul campioanei României.

The post Marius Șumudică l-a pierdut pe Alex Chipciu pentru meciul cu Steaua Roșie și anunță ce probleme are Claudiu Petrila: „O dublă extraordinar de grea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă