Marius Șumudică, ironii la adresa lui Meme Stoica înaintea derby-ului CFR – FCSB. „Noi nu intrăm pe Facebook la 12 noaptea!”

1 lună in urmă 23

Marius Șumudică (50 de ani) a lansat o serie de iornii la adresa lui Meme Stoica, managerul general al FCSB, înaintea derby-ului din etapa a 7-a.

CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB, duminică, 29 august, ora 21.00, în etapa a 7-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar Marius Șumudică l-a luat peste picior pe Meme Stoica.

Chiar dacă CFR Cluj este în fața unui meci foarte important din play-off-ul Europa League, cu Steaua Roșie Belgrad, echipă care a câștigat turul cu 4-0, antrenorul campioanei României nu a uitat de derby-ul cu trupa lui Edi Iordănescu.

Marius Șumudică, ironii la adresa lui Meme Stoica

După ce ProSport a anunțat că Ovidiu Hațegan va conduce derby-ul de la Cluj, antrenorul campioanei României a transmis că ardelenii nu sunt interesați de arbitraj și a profitat de această ocazie ca să îl ironizeze pe oficialul FCSB, cel care obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare ori de câte ori apar erori pro-CFR sau împotriva trupei lui Becali.

„Cu FCSB se poate întâmpla orice. Sunt două meciuri extrem de importante. Pentru mine ar fi o performanță să fim la nouă puncte după șapte etape față de principala contracandidată, există și posibilitatea să ajungem la 12 puncte. Nu mă interesează cine arbitrează. Ați văzut pe cineva de la CFR că apare pe Facebook, că apare și scrie că are Ciobotariu un cucui în cap?

Specialiștii au spus că am avut un penalty cât casa la Pitești. Ați văzut pe cineva de la CFR că la ora 12 noaptea, când oamenii se bagă sub plapumă și se culcă, începe să scrie pe Facebook ce s-a întâmplat? La noi nu s-a întâmplat nimic, dar dacă apare vreo greșeală pro-CFR, e Facebook-ul plin două zile. Nu mă interesează, poate să vină și Hațegan, și Șovre”, a declarat Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj.

Cum i-a taxat Meme Stoica pe ardeleni după victoria cu CS Mioveni

Cea mai recentă postare a lui Meme Stoica pe Facebook care face referire la arbitrajul de care are parte CFR Cluj este de pe 8 august, atunci când ardelenii au câștigat meciul cu CS Mioveni.

„Sub 2 metri e chiar OK”, a scris Meme Stoica pe Facebook, cel care preciza că Claudiu Petrila a înscris din poziție neregulamentară.

The post Marius Șumudică, ironii la adresa lui Meme Stoica înaintea derby-ului CFR – FCSB. „Noi nu intrăm pe Facebook la 12 noaptea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă