Marius Șumudică, împiedicat de bodyguarzi să intre la antrenamentul lui CFR Cluj!

1 lună in urmă 25

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Antrenorul, fost campion al României cu Astra, trebuia să fie prezent la sesiunea de antrenament de la ora 11:00, dar a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns la baza sportivă a echipei. Paznicii nu l-au lăsat să intre, potrivit sport.ro.

Șumudică, ”interzis” la antrenamentul CFR-ului

Totul vine după ce campioana României a ratat prezența în grupele Champions League, iar apoi a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad în play-off-ul Europa League, cu 1-6 la general.

Patronul Nelu Varga nu a fost mulțumit de cum a arătat echipa în ”dubla” cu sârbii și a decis să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Galerie Foto

Dan Petrescu - antrenor şi Dani Coman - preşedinte sunt oamenii care i-ar înlocui pe Marius Şumudică şi Marian Copilu la CFR Cluj

Numele vehiculat intens în ultimele zile că l-ar înlocui pe Marius Şumudică pe banca tehnică a CFR-ului este Dan Petrescu. Ioan Varga s-ar fi înţeles de mai multă vreme cu "Bursucu'" să revină, însă această mutare ar fi fost imposibilă câtă vreme Marian Copilu rămânea preşedinte. Copilu şi Petrescu erau certaţi atât de rău pe finalul mandatului lui Dan încât nici nu-şi mai vorbeau.

Dani Coman, actualul preşedinte de la Hermannstadt, ar fi omul care l-ar înlocui pe actualul preşedinte. Acesta din urmă a anunţat azi noapte, tot pe surse, că el demisionează, însă Varga ar fi ţinut să precizeze că el l-a dat afară, însă nici el n-a oferit vreo declaraţie.

Chiar dacă Varga şi Copilu aveau o relaţie cu totul specială, patronul ar fi ales să sacrifice prietenia dintre ei pentru a face la echipă schimbările pe care le consideră obligatorii.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , nelu varga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă