Marius Șumudică îl „înțeapă” pe Becali, după eliminarea din Conference League: „Dacă faci asta, e un Dumnezeu sus care te lovește când ți-e mai drag”

2 luni in urmă 34

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 19:01 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 19:01

Marius Șumudică (50 de ani) regretă eliminările suferite de FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi, dar are un mesaj pentru Gigi Becali (63 de ani). 

Marius Șumudică vede eliminarea celor de la FCSB, în fața modestei Șahtior Karagandy, drept o pedeapsă divină primită de Gigi Becali. 

Marius Șumudică, mesaj pentru Gigi Becali: „E un Dumnezeu sus care te bate”

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Fiindcă fotbalul e atât de pervers, încât îți dă o palmă când ți-e lumea mai dragă. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de răul altuia… Știţi cum e, când sapi groapa altuia, cazi în ea. 

Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit. Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova. Mi-a părut sincer rău de toate cele 3 echipe, fără ironie”, a spus Marius Șumudică, într-o conferință de presă. 

Marius Șumudică, despre loviturile de departajare

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au fost eliminate în urma loviturilor de departajare. Marius Șumudică a făcut o descriere plastică a acestei „loterii”.

„Am mai pierdut și eu în situația asta. Când intervin loviturile de departajare, acolo e ca la loto. Ai desfăcut lozul, te uiți și poate să fie necâștigtător sau să arate o Dacie. Atunci sunt două variante. 

Unul se bucură de o Dacie, unul de sănătate, că e cea mai de preț. Când ajungi la penalty-uri vine și ăla din tribună cu ciocate în picioare și dacă-i dă una, ce să-i facă portarul?”, a mai spus Șumudică. 

VIDEO A pus tunurile pe Becali: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! E înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

ANALIZĂ Efect devastator pentru coeficientul României, după joia neagră » Mai jos de atât înseamnă să ne lăsăm de fotbal!

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN Gigi a avut dreptate! Jucătorii pe care i-a criticat după eliminarea din Conference League, cei mai slabi de pe teren

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă