Marius Șumudică, explicație „culinară” după ce Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. „Este ca și cum ai mânca doar cartofi prăjiți un an de zile”

1 month ago 13

CFR Cluj s-a despărțit de antrenorul care i-a adus trei titluri de campioană. Dan Petrescu și gruparea din Gruia au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, iar Marius Șumudică știe de unde a pornit problema. Clubul nu a reușit transferuri și în lot a intervenit blazarea.

CFR Cluj s-a despărțit de antrenorul care i-a adus titlul și care a calificat echipa în grupele Europa League. Echipa ardeleană traversează un moment dificil, după ce a pierdut cinci din ultimele 6 partide. Marius Șumudică știe de unde a pornit problema. Dan Petrescu a țipat în van după achiziții și a fost nevoit să arunce mereu în luptă fotbaliștii care joacă de mulți ani la gruparea din Gruia. CFR Cluj se află pe locul trei în Liga 1, la șase puncte de liderul FCSB.

„Este ca și cum ai mânca doar cartofi prăjiți un an de zile. Dacă nu aduci ceva nou la nivelul jucătorilor sau al conducerii, intervine monotonia. Dacă nu aduci ceva proaspăt… Ăsta este principalul motiv”, a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică l-a lăudat pe Dan Petrescu

Antrenorul lui Gaziantep și-a scos pălăria în fața lui Dan Petrescu.

„Nimeni nu poate să-i pună la îndoială valorea lui Dan Petrescu. Este un antrenor care merită să conducă la nivel înalt. Ne asemănăm la comportamentul coleric”, a mai spus antrenorul lui Gaziantep.

Marius Șumudică mai are contract cu Gaziantep până în vară, dar încă nu s-a înțeles cu conducătorii echipei în privința unui nou contract. Tehnicianul român a spus că este gata de negocieri și nu ar refuza o discuție cu CFR Cluj.

„Eu nu am presiune și nu pun presiune. Aș așteptat și sunt deschis și la propuneri din România. Nu poți să știi nicioadată! Poate se scoală mâine un șeic și nu ai cum să refuzi așa ceva. Mă așteptam mai mult de la cei de la Gaziantep.

La ce am făcut pentru această echipă și pe ce loc suntem, trebuia să discute cu Șumudică. Am rămas dezamăgit de modul cum s-au comportat cu Șumudică”, a mai spus tehnicianul român.

The post Marius Șumudică, explicație „culinară” după ce Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. „Este ca și cum ai mânca doar cartofi prăjiți un an de zile” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools