Marius Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „A venit Otto în lacrimi și mi-a zis «Mister, e ziua mea»

2 luni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021, 14:43 / Actualizat joi, 05 august 2021 14:54

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre scandalul cu Alex Chipciu.

Tehnicianul campioanei l-a iertat pe mijlocașul de 32 de ani, care a ieșit din antrenament după cea avut o izbucnire nervoasă când a fost lovit cu mingea de portarul Otto Hindrich.

Azi, Șumudică a explicat care au fost factorii care l-au determinat să-și schimbe decizia și să-l reprimească în lot pe Chipciu, deși inițial spusese că acesta nu va mai juca la CFR.

Grenada periculoasă din mâna lui Șumudică

EDITORIAL

Grenada periculoasă din mâna lui Șumudică

Marius Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „A fost decizia mea”

„Eu nici nu am văzut ce s-a întâmplat la acel antrenament pentru că lucram separat cu două grupuri. Cel mai mult m-a deranjat faptul că el a ieșit din antrenament. Nici nu a fost o luptă fizică, nu a fost ceva grav.

M-a deranjat atitudinea lui și nu am putut s-o accept la momentul respectiv. Vreau să spun că am mai avut parte de asemenea incidente și nu mi-a plăcut niciodată să distrug viața unui jucător, adică să-l las pe drumuri sau să-l pun să se antreneze cu echipa a doua.

Chipciu e un jucător care ne va ajuta. A fost strict decizia mea. Aseară am avut o ședință cu cei din conducere, mi-au spus că e decizia mea. Nu am fost presat de nimeni. Am vorbit și le-am cerut părerea căpitanilor de echipă și a cinci jucători reprezentativi din echipă. Toți au fost de acord că Alex ne poate ajuta pe viitor. Atunci, probabil și bunătatea mea, mi-am dorit ca el să revină. Nu am făcut un pas în spate de complezență sau forțat de cineva, ci gândindu-mă la viitorul lui CFR Cluj. 

Ieri am vorbit cu cei din conducere și mi-au zis «Șumi e decizie ta și faci cum crezi». Aseară eram 50-50, dar au contat mult lucrurile pe care vi le-am spus.

Avem nevoie de jucători. El e un jucător antrenat și poate ajuta mult. A contat rugămintea lui Otto, care a venit la mine și mi-a zis «Mister, având în vedere că e ziua mea de naștere, îmi doresc foarte mult să-l reprimiți pe Chipciu». E un copil pe care l-am văzut cu lacrimi în ochi

Și asta a contat foarte mult pentru mine și am făcut acest pas. E și ziua soției mele și cred că există un Dumnezeu sus și nu avem nevoie de lucruri care să întoarcă împotriva noastră. Mai ales că Alex Chipciu ne-a ajutat cu Banja Luka și ne-am calificat cu golul marcat de el.

Fiecare poate greși. Am ținut cont de scuze și, din acest moment, Alex Chipciu este din nou la echipă și sunt convins că ne va ajuta. De foarte multe ori, un astfel de scurtcircuit poate aduce lucruri bune. CFR nu are nevoie să piardă un jucător precum Alex, Chipciu nu avea voie să iasă pe ușa din dos, iar eu am o fost un mediator. 

Am avut și eu astfel de momente. Am fost eliminat din antrenament, dar am fost reprimit. Și Mircea Lucescu, și Viorel Hizo au făcut asta. Fiind un jucător recalcitrant știu prin ce trece un jucător în astfel de momente.

Glumind puțin, lui Otto i-am schimbat porecla. Îi spunem «Valvă». El a făcut o glumă, venindu-i mingea în gură, i-a spus «Scuipă valva».  Și eu îi zic «Valvă»”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

Citește mai multe știri din CFR Cluj: 

A venit rezultatul RMN-ului în cazul lui Denis Alibec » Verdictul doctorilor

Marius Șumudică, nervos la conferință: „Am crezut că a murit unul!” + „Cred că trăsese o «ștampă» ceva”

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă