Marius Şumudică este aşteptat la cotitură de conducerea lui CFR Cluj şi nu va pleca singur de la campioană

1 lună in urmă 29

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Cei care dau banii la CFR sunt deranjaţi de faptul că Şumudică s-a contrat cu Camora, Deac şi Hoban şi că echipa nu s-a calificat cel puţin în grupele Europa League, dacă nu cumva se întâmplă o minune şi este întors acel 0-4 de la Belgrad. Plus anumite declaraţii date de antrenor care au creat vâlvă.

Şumudică este pe punctul de a fi demis de la CFR Cluj. Cu el ar pleca şi preşedintele Marian Copilu

Din informaţiile Digi Sport, cu Şumudică ar pleca şi Marian Copilu, preşedintele de care se leagă cele patru titluri de campionă obţinute de echipă cu Dan Petrescu (3) şi cu Edi Iordănescu.

Aşa cum a reacţionat şi atunci când Iordănescu a fost dat afară la primul mandat, Copilu este decis să renunţe şi acum dacă Şumudică este "executat". Cu atât mai mult cu cât cel vizat să preia echipa e Dan Petrescu, antrenor cu care el nu se mai înţelegea.

Următoarele două meciuri ale echipei, cu Steaua Roşie Belgrad, joi, în play-off-ul Europa League, şi cu FCSB, duminică, de la 21:00 pe Digi Sport 1 sunt decisive. Mai ales că după derby-ul cu FCSB va fi pauză două săptămâni şi Dan Petrescu se poate reacomoda repede cu echipa.

  • 121 de meciuri a adunat Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj, în două ”mandate”
  • După ce a plecat din Gruia, în noiembrie 2020, Dan Petrescu a mai lucrat la Kayserispor, opt etape
Etichete: marius sumudica , dan petrescu , marian copilu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă