Marius Șumudică e în pole-position să îi ia locul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Detaliile unei mutări-bombă: cine îl forțează pe fostul antrenor de la CFR Cluj și când s-ar putea produce șocul | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 22

Turcii tocmai au anunțat că Marius Șumudică a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, după ce echipa nu a mai câștigat de 13 etape.

Antrenorul român ar putea să nu stea prea mult pe bară. Marius Șumudică e principalul favorit pentru a-l înlocui pe Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova.

Marian Copilu i l-a propus lui Rotaru pe Șumudică!

De câteva săptămâni în Craiova circulă zvonul că Marius Șumudică îi vânează postul lui Laurențiu Reghecampf. De altfel, Șumudică și Mihai Rotaru au o relație foarte bună de prietenie, însă cel care l-a „împins” tot mai mult în fața patronului oltenilor este Marian Copilu.

Fostul președinte de la CFR Cluj este și el dorit de Mihai Rotaru la Craiova, negocierile cu acesta datând de câteva săptămâni. Doar că Marian Copilu nu ar vrea să lucreze cu Reghecampf, care este un tip ce dorește să aibă un cuvânt de spus în transferuri și în strategia sportivă a clubului. Astfel, Copilu i l-a propus pe Șumudică lui Rotaru, urmând ca și acesta să semneze contractul de președinte al oltenilor.

Deși se află încă în obiectiv, pe Reghecampf nu l-au ajutat rezultatele și, mai ales, seria „neagră” din ultima vreme. Rotaru l-a asigurat că are postul asigurat, dar pe de altă parte ar fi dispus să renunțe la colaborare dacă locul de play-off este în pericol iminent.

Amintim că Marian Copilu și Marius Șumudică au fost dați afară de la CFR Cluj în același timp

Meciul cu Rapid ar putea fi decisiv pentru Reghecampf!

Meciul de săptămâna viitoare cu Rapid ar putea fi decisiv pentru actualul antrenor al Craiovei.

Un alt indiciu că Rotaru nu este decis dacă să îl păstreze sau nu pe Reghecampf este și faptul că oltenii, altădată primii la capitolul transferuri, nu au adus niciun fotbalist în această iarnă!

Laurenţiu Reghecampf

Fostul antrenor al celor de la FCSB i-a transmis de la început patronului că îi va fi greu cu lotul pe care îl are la dispoziție să facă performanță, iar ceea ce s-a întâmplat de la venirea lui a demonstrat exact acest lucru. Reghecampf a schimbat jocul Craiovei, l-a transformat într-unul ofensiv, dar limitele unor jucători s-au văzut în mod clar în momentele decisive.

În plus, conform surselor ProSport, Reghecampf are două argumente foarte puternice pentru a fi, oarecum, liniștit: a refuzat, la un moment dat, tatonările celor de la FRF pentru a negocia preluarea naționalei României, prioritizând proiectul Craiovei, și a semnat un contract „beton”, cu o clauză de reziliere, valabilă pentru ambele părți, de 300.000 de euro!

The post Marius Șumudică e în pole-position să îi ia locul lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Detaliile unei mutări-bombă: cine îl forțează pe fostul antrenor de la CFR Cluj și când s-ar putea produce șocul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă