Marius Șumudică, dorit la campioana Turciei! Antrenorul român, pe lista clubului Istanbul Bașakșehir

2 săptămâni in urmă 1

Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 49 de ani al lui Rizespor, ar putea schimba din nou echipa în Turcia și ar putea ajunge la campioana en-titre.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Marius Șumudică a vrut să își dea demisia de la Rizespor, după încă o înfrângere suferită în campionatul Turciei.

Marius Șumudică, dorit la Istanbul Bașakșehir, campioana Turciei

Potrivit Sport.ro, Marius Șumudică se află pe lista antrenorilor doriți de către cei de la Istanbul Bașakșehir, club care l-a acuzat pe arbitrul Sebastian Colțescu de rasism la meciul cu Paris Saint Germain, din grupele Ligii Campionilor.

Marius Șumudică și-a exprimat de nenumărate ori aprecierea pentru Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, iar clubul Istanbul Bașakșehir este finanțat de mai mulți apropiați ai șefului de stat, motiv pentru care antrenorul român ar fi intrat la inima conducătorilor și ar putea fi o variantă pentru înlocuirea lui Aykut Kocaman, actualul antrenor al campioanei Turciei.

Marius Șumudică are, însă, contract cu Rizespor până în luna iunie a anului 2022.

După ultimul meci din campionat, scor 0-2 contra celor de la Erzurum BB, Marius Șumudică nu a dorit să meargă la conferința de presă și și-a trimis secundul, pe Gabriel Mărgărit. Acesta a motivat absența „principalului” spunând că nu se simte bine și că doctorii au mers în vestiar pentru ai acorda asistență medicală.

Rizespor a ajuns la cinci meciuri fără victorie în prima ligă a Turciei, având două remize și trei înfrângeri.

The post Marius Șumudică, dorit la campioana Turciei! Antrenorul român, pe lista clubului Istanbul Bașakșehir appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă