Marius Șumudică, discurs spectaculos după ce a preluat-o pe Rizespor. „În alte părţi trebuia să îmi placă baclavaua, aici trebuie să ador ceaiul!”

4 săptămâni in urmă 18

Marius Șumudică, noul antrenor al lui Rizespor, a avut un discurs spectaculos după prezentarea la gruparea din Turcia.

Antrenorul lui Rizespor a dezvăluit că este un admirator al președintelui Turciei, Tayyip Edogan și că este foarte aproape să obțină cetățenia turcă.

Mai mult, Marius Șumudică a dezvăluit că îi place să mănânce baclava, dar la Rizespor trebuie să învețe să adore ceaiul. Totodată, antrenorul român le-a făcut o declarație de dragoste turcilor și a transmis că Turcia este a doua lui casă.

Marius Șumudică, discurs spectaculos după ce a preluat-o pe Rizespor

„Iubesc Turcia. În alte părţi trebuia să îmi placă baclavaua, aici trebuie să ador ceaiul. Am făcut tot ce a depins de mine ca să primesc paşaportul turcesc în Gaziantep, dar nu mi-a fost oferit. Pot să merg oriunde cu paşaportul din România, nu am nevoie de viză, dar îmi doream să îmi arăt respectul faţă de această ţară. Aici câştig bani, deci aici este sufletul meu! Turcia este a doua mea casă.

Nu m-am întâlnit încă cu preşedintele ţării, dar îl admir. Ajută sportul şi mereu am apreciat ceea ce a făcut pentru Turcia. Am spus că voi fi foarte fericit dacă îl voi putea întâlni vreodată. Sper să fie la conducerea ţării până când va muri”, e declaraţia lui Şumudică, preluată de turcii de la Fanatik.

Președintele lui Rizespor speră să se înțeleagă cu Marius Șumudică

Președintele clubului Caykur Rizespor, Hasan Kartal, a vorbit în urmă cu câteva zile că Marius Șumudică va fi trecut în evidența populației din Rize dacă o să ceară să devină cetățean turc.

„Dacă va solicita cetăţenia turcă, va fi trecut la evidenţa populaţiei din Rize, nu din Antep. Va fi cetăţean turc la Rize. Sperăm că ne vom înţelege bine şi că nu vor fi probleme. Va creşte populaţia din Rize”, declara, în urmă cu câteva zile, preşedintele clubului Caykur Rizespor, Hasan Kartal.

The post Marius Șumudică, discurs spectaculos după ce a preluat-o pe Rizespor. „În alte părţi trebuia să îmi placă baclavaua, aici trebuie să ador ceaiul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă