Marius Șumudică, dezvăluiri inedite după revenirea în România: „I-am promis soției că nu mai plec până la vară!”. Discuția purtată cu șefii de la Rizespor înainte să plece | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Marius Șumudică, antrenorul care a demisionat recent de la Rizespor, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre decizia de a reveni în România și despre planurile sale pentru următoarea perioadă. 

Marius Șumudică a adunat la Rizespor opt meciuri fără victorie, după ce la Gaziantep a avut o serie de 15 meciuri fără eșec. După cele două experiențe în Turcia, antrenorul român a decis să se întoarcă în țară, unde va petrece mai mult timp cu familia și în special cu soția lui.

Acesta a dezvăluit ce va face în următoarea perioadă și ce i-a transmis soția.

Marius Șumudică petrece timpul cu soția după revenirea în țară

„În acest moment, am următorul plan: să cobor cu soția în living să își bea cafeaua, că eu nu sunt băutor de cafea, și să o iau așa pe străzi cu ea să mă plimb și să mă bucur de viața împreună fiindcă, ce să zic, e o femeie extraordinară, care mi-a stat alături și care, săraca, în toată perioada asta a stat mai mult singură și merită mult, mult, mult, infinit de multă atenție. Să se bucure și ea de mine și eu de ea și să fim împreună până voi începe iar munca. Sper să fie la vară.

I-am promis că iau pauză până la vară. Doamna Lili mi-a spus că sunt în lesă până la vară, că nu îmi mai dă drumul, că sunt ca Willy (n.r. cățelul familiei), a mai spus Marius Șumudică.

Ce a discutat Marius Șumudică cu șefii lui Rizespor, înainte să plece din Turcia

În ceea ce privește plecarea de la Rizespor, Marius Șumudică a dezvăluit că cei din conducere l-au rugat să rămână, însă s-a simțit epuizat și nu a mai dorit să continue în Turcia.

„Mă uitam ce meciuri sunt azi, la ce să mă uit. Sunt ok, încerc să mă debarasez puțin. Sunt aproape 15 ani de muncă continuă, fără pauze. Eu peste tot mi-am terminat contractele. Și anul ăsta îl duceam la bun sfârșit cu Gaziantep, dar în urma unei glume m-au demis la momentul respectiv. Apoi, am fost sunat de oamenii de la Rize. Am întâlnit un club cum rar mi-a fost dat să întâlnesc, foarte bine organizat, dar ceva se întâmpla acolo că de șase ani se bat la retrogradare, indiferent de antrenorul care îi conduce. Pentru mine e un semn de întrebare.

Cred că dacă rămâneam până la urmă îi salvam, dar nu mai puteam. Eram obosit. Le-am spus și lor că sunt obosit, că am nevoie de familie.

Ieri dimineață mi-au zis «Nu, te rugăm frumos, vrem să reorganizăm clubul cu tine, vrem să fii numărul 1 în club». Le-am zis că nu mai pot să au înțeles într-un final. A doua zi, deja scriau două cluburi că sunt următorul antrenor care trebuie să meargă acolo.

Nu regret. Am întâlnit niște oameni extraordinari. Sunt ferm convins că mă voi întoarce acolo, la Rize, dar mă voi întoarce în condițiile mele, când îmi voi face echipa de la A la Z”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

 

The post Marius Șumudică, dezvăluiri inedite după revenirea în România: „I-am promis soției că nu mai plec până la vară!”. Discuția purtată cu șefii de la Rizespor înainte să plece | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă