Marius Șumudică, desființat în Turcia: „Ar trebui concediat! Drumurile să se despartă!”

1 lună in urmă 2

Marius Șumudică este sub o presiune imensă în Turcia, iar un cunoscut jurnalist crede că românul n-ar mai trebui să continue pe banca lui Rizespor, după ce a răbufnit la finalul meciului cu Sivasspor (0-0) și a dat vina pe jucători pentru rezultatele modeste.

Analistul tv crede că Marius Șumudică abia așteaptă să revină în România și tocmai de aceea forțează despărțirea de Rizespor, a doua echipă din Turcia pe care o pregătește, după ce a impresionat pe banca celor de la Gaziantep: „Poate am uitat fotbalul! Dar cine ar trebui să vină ca să aibă succes? Nici Mourinho, dac-ar veni mâine aici, n-ar reuși. Am avut superioritate 70 de minute, iar jucătorii mei n-au reușit un dribling, n-am tras un șut pe poartă. Ăsta nu-i un joc video, n-am joystick să-i ghidez și nu mai depinde de mine”, a tunat Șumudică, la adresa jucătorilor lui Rizespor.

Rizespor a remizat cu Sivasspor, 0-0, iar Marius Șumudică a rămas fără victorie pe banca noii sale echipe. Fostul antrenor al Rapidului are contract cu Rizespor până în luna iunie a anului 2022.

Marius Șumudică, pus la zid în Turcia: „Ar trebui concediat!”

„Nu este posibil ca antrenorul să mai lucreze la această echipă, după ceea ce a afirmat. Ar trebui concediat. Drumul său și al lui Rize trebuie să se despartă. Mie îmi place Șumudică, încearcă să aplice un anumit sistem de joc la echipele sale. Declarațiile lui sună interesant și înseamnă «Dați-mă afară! Mi-este dor de România». Cum nu poți să-i dai afară pe toți jucătorii, pe care antrenorul i-a criticat, renunți la tehnician”, a spus Ridvan Dilmen la emisiunea „100% Fotbal” de la NTV.

Formația lui Marius Șumudică ocupă locul 15 în Turcia, cu 28 de puncte.

The post Marius Șumudică, desființat în Turcia: „Ar trebui concediat! Drumurile să se despartă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă