Marius Șumudică, declarația zilei: ”Eu bag cardul, scot milionul și cumpăr lapte bătut”

2 luni in urmă 15

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Transferul lui Leo Messi în capitala Franței a ținut capul de afiș în publicațiile sportive de pe mapamond, în ultima săptămână. Marius Șumudică nu s-a declarat însă impresionat de ”mutarea deceniului” și nici nu împărtășește entuziasmul creat de criptomonede, metoda prin care a fost răsplătit starul argentinian la sosirea la PSG.

Marius Șumudică, neimpresionat de mutarea lui Messi la PSG și criptomonede: ”E nebunie la Paris? E vreun atentat sau ce?”/”Eu bag cardul, scot milionul, cumpăr lapte bătut”

E o nebunie la Paris? E vreun atentat sau ce? A, Messi. S-a transferat la PSG. Sper să n-am timp să mă duc să-l văd. Eu nu mă pricep la criptomonede și n-am investit până acum. Am auzit fel de fel de povești, dar n-am banii necesari să investesc în așa ceva.

Eu bag cardul, scot milionul, cumpăr ce am nevoie și atât. Pentru un lapte bătut și un sandviș îmi ajunge”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare jocului CFR Cluj - Farul din etapa a cincea a Ligii 1.

Revenind la un ton serios, antrenorul campioanei României s-a plâns de programul încărcat al echipei, care a jucat din 3 în 3 zile în acest start de sezon.

"Avem şansa să vină un meci foarte repede, pe care va trebui să-l tratăm ca atare, să-l câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic, după care să ne uităm la ceea ce ne aşteaptă săptămâna viitoare. Iar trei jocuri în decurs de 7-8 ziule, dubla cu Steaua Roşie plus deplasarea de la Piteşti.

E clar că ne aşteaptă infern acolo (n.r. - la Belgrad), dar nu avem nimic de pierdut şi nu cred că-l putem numi un play-off de Europa League. Pentru mine este un play-off de Champions League, în condiţiile în care întâlnim Steaua Roşie, care în ultimii doi ani a fost în grupele Champions League şi i-a chinuit pe Milan până în minutul 90. E o echipă cu zece internaţionali, o echipă foarte puternică”, a mai spus Marius Șumudică.

  • Partida CFR Cluj - Farul Constanța, din runda a cincea a Ligii 1, va putea fi urmărită în direct, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.
Etichete: leo messi , marius sumudica , leo messi psg , marius sumudica criptomonede
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă