Marius Șumudică, decizie șoc! Românul, la un pas de demisie: „Dacă nu sunt fericiți, ne așezăm și vorbim!” Clipe decisive pentru antrenor după remiza cu Sivasspor

1 lună in urmă 1

Marius Șumudică este la un pas de o decizie șoc! Antrenorul și-a anunțat disponibilitatea de a pleca de la echipă, după remiza cu Sivasspor, 0-0. Pentru antrenorul lui Rizespor urmează momente decisive.

Rizespor a remizat cu Sivasspor, 0-0, iar Marius Șumudică rămâne fără victorie pe banca noii sale echipe. Ultima victorie a lui Rize a fost cu Gaziantep, imediat după numirea românului. Cu toate acestea, fostul campion din Liga 1 nu a fost pe banca tehnică. Am câștigat din sufragerie, a spus atunci Șumudică.

Marius Șumudică, decizie șoc! Românul, la un pas de demisie: „Dacă nu sunt fericiți, ne așezăm și vorbim!” Clipe decisive pentru antrenor după remiza cu Sivasspor

Marius Șumudică a fost la un pas să plece de la Rize după eșecul cu Erzurum. Acum pare însă tot mai aproape de despărțire. A declarat imediat după meci că se va așeza la masa discuțiilor și a recunoscut problemele uriașe pe care le are.

„Trăiesc pentru fotbal, dar aici nu am putut lucra. Am un contract, dar dacă nu sunt fericiți, ne așezăm la masă și vorbim. Dacă Mourinho ar veni aici, nu ar avea succes”, a declarat Marius Șumudică, conform celor de la Sabah.

💥🗣️ Marius Sumudica: Ben futbol için çalışıyorum, ama burada yapamadım. Kontratım var, eğer benim mutlu değillerse oturup konuşup anlatırız.
Buraya Jose Mourinho gelse başarılı olamaz. Bir tane başarılı dripling yapamadı futbolcularımız.

— Sabah Spor (@sabahspor1) February 27, 2021

În Turcia se înmulțesc deja zvonurile conform cărora Șumudică este ca și plecat de la echipă. „Șumudică nu are încredere în echipă, iar demisia sa este iminentă”, scrie Asim Mutlu.

„Dacă Șumudică nu este un profesor bun, atunci care este profesor bun?”, se întreabă Șumudică.

The post Marius Șumudică, decizie șoc! Românul, la un pas de demisie: „Dacă nu sunt fericiți, ne așezăm și vorbim!” Clipe decisive pentru antrenor după remiza cu Sivasspor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă