Marius Șumudică, chemat în sfârșit la negocieri! Anunțul făcut de bașkani + salariul pe care ar urma să-l primească

1 lună in urmă 20

Asta după ce Șumudică a lansat mereu săgeți împotriva conducerii, mâhnit de faptul că în pofida rezultatelor mult peste așteptări, șefii lui Gaziantep nu se grăbesc să-i prelungească înțelegerea care-i expiră în vară.

Marius Șumudică: ”Eu nu vreau să plec, am niște jucători minunați

Însă bașkanii nu au mai ignorat aluziile străvezii ale antrenorului și au anunțat că s-au așezat la masa negocierilor.

”Am avut prima întâlnire cu Marius Șumudică, iar mesajul este unul pozitiv. Sunt convins că vom prelungi contractul cu antrenorul nostru, pe care îl iubim” a declarat președintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi.

Turcii scriu că Marius Șumudică are acum un salariu de 800 de mii de euro pe sezon, iar Gaziantep ar urma să-i ofere cel puțin un milion anual dacă va semna noul contract.

Șumudică și-a afirmat mereu devotamentul față de culorile clubului, chiar dacă în vară îi expiră contractul.

”Eu nu vreau să plec, am niște jucători minunați, am creat o mare echipă. Sunt norocos să am asemenea fotbaliști, sper să nu mă despart de ei prea curând,” a declarat antrenorul român după meciul cu Ankaragucu.

Parcursul lui Gaziantep l-ar putea aduce pe Șumudică în atenția echipelor mari din Turcia

Daniel Pancu, fost campion al Turciei cu Beșiktaș, crede că parcursul impresionant al lui Gaziantep în Super Lig l-ar putea aduce pe Marius Șumudică în atenția cluburilor importante din campionat.

„Cu siguranță va avea ocazia asta, măcar va fi în discuții cu o echipă mare. Dacă nu cele din Istanbul, cele trei mari, măcar Bașakșehir, Trabzon... cred că se va ivi ocazia asta.

Orice performanță a unui antrenor român atrage interes pentru antrenorii români în orice colț de lume. Campionatul e foarte puternic”, a spus Pancu, la Liga DigiSport.

Pentru Gaziantep urmează meciul cu Sivasspor, ocupanta locului 13, programat pe 9 ianuarie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă