Marius Șumudică, avertizat de conducerea lui CFR Cluj: „Noi vrem performanță, nu circ!”

2 luni in urmă 17

Ștefan Gadola, acționar la CFR Cluj, a vorbit despre ieșirile lui Marius Șumudică, antrenorul care a ieșit în evidență prin declarațiile făcute în ultima perioadă.

CFR Cluj a înregistrat cea de-a patra victorie consecutivă în Liga 1, după 1-0 cu CS Mioveni, în etapa a patra din noul sezon.

La finalul partide, Marius Șumudică i-a ironizat pe rivalii de la FCSB, iar reacția antrenorului le-a atras atenția celor din conducerea clubului din Gruia.

Marius Șumudică, avertizat de conducerea lui CFR Cluj

Ștefan Gadola a ținut să îi transmită lui Marius Șumudică să păstreze discreția așa cum obișnuiesc în general oficialii din Gruia și a precizat că „nu vrea circ”.

„Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gandește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a spus Ștefan Gadola, la Pro X.

Ce a declarat Marius Șumudică după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

„Nu vreau să comentez declarațiile lui Mihai Stoica, nu vreau să intru în polemici, astăzi am mai făcut un pas. Noi facem câte un pas ușor, îi aștept și pe ei să facă și să ne ajungă din urmă. Eu m-am bucurat la gol, niciun gest ostentativ, ăștia sunt oamenii, pentru mine asta e important, în momentul în care te apreciază. V-am spus că o să vedeți un alt Șumudică, nu o să vedeți că intru în conflict cu cineva”, a spus Marius Șumudică, după meciul cu CS Mioveni.

Totul a plecat de la postarea lui Mihai Stoica, managerul de la FCSB, care a făcut referire la golul marcat din ofsaid de către Claudiu Petrila: „Sub 2 metri este chiar OK”.

The post Marius Șumudică, avertizat de conducerea lui CFR Cluj: „Noi vrem performanță, nu circ!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă