Marius Șumudică aruncă bomba! A primit ofertă de la Dinamo: „Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez acolo” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Marius Șumudică, antrenorul care a demisionat recent de la Rizespor, a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, că a fost contactat de către suporterii acționari de la Dinamo pentru a prelua echipa.

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din prima ligă a Turciei, scor 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Acesta a revenit în țară și a început să primească deja oferte de la echipele din Liga 1.

Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat de către suporterii acționari ai lui Dinamo, care i-au transmis că își doresc să câștige Cupa României cu el pe banca tehnică.

Marius Șumudică, ofertă de la Dinamo

Marius Șumudică a explicat că nu este încă dispus să revină ca antrenor în fotbalul românesc și că speră la o nouă aventură în străinătate, însă începând din vară.

„Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele clubului. Eu îi felicit! Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez dinamo. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club, știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

The post Marius Șumudică aruncă bomba! A primit ofertă de la Dinamo: „Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez acolo” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă