Marius Șumudică, anunț entuziasmant pentru rapidiști: „O să merg la ei la antrenamente!”. Promisiunea antrenorului pentru fani: „O să reușesc asta!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Marius Șumudică, antrenorul proaspăt plecat de la Rizespor, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre revenirea sa la Rapid, clubul lui de suflet.

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din prima ligă a Turciei, scor 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Acesta a revenit în țară și a început să primească deja oferte de la echipele din Liga 1, chiar și de la Dinamo, însă încă speră la o nouă aventură în străinătate.

Totuși, antrenorul a revenit cu o nouă declarație de dragoste pentru Rapid și le-a promis suporterilor giuleșteni că va reveni pe banca alb-vișinie pentru a conduce echipa către un titlu de campioană.

Marius Șumudică va merge la antrenamente la Rapid

Mai mult decât atât, Marius Șumudică a anunțat că în această perioadă în care este liber de contract va merge în vizită la antrenamentele Rapidului.

„Le-am trimis și eu un mesaj rapidiștilor și le-am făcut niște promisiuni de care sper să mă țin și Dumnezeu să mă țină în putere să muncesc, să mă văd că pășesc pe noua arenă, că mă voi întoarce… Bine, dacă s-a întors Șumudică asta nu înseamnă neapărat că Rapidul a luat campionatul. Dar în momentul în care se va întoarce Șumudică, se va întoarce cu un președinte puternic și dacă vom avea sprijin financiar pentru a crea o echipă ok, cu siguranță Șumudică se va bate la titlu cu Rapid. Și îmi doresc enorm, este ceea ce îmi mai doresc în fotbal. Este ultimul lucru pe care vreau să îl realizez în fotbal, sincer spun.

Acum, am 50 de ani, din punct de vedere material sunt ok, nu am niciun fel de problemă. Mental sunt ok. Îmi mai doresc să fac performanță, dar cea mai mare performanță pe care mi-aș dori să o realizez, și atunci sufletește ar fi împlinit, este să ridic trofeul de campion din postura de antrenor al Rapidului și o s-o fac. Este țelul meu în viață și voi ajunge să fac lucrul ăsta.

O să mă duc la meciuri dacă o să pot să intru și dacă mi se va permite. O să vreau să mă duc și la câteva antrenamente, bine, cu acceptul antrenorului, să mă uit, să îi văd. (n.r. Nicolae Grigore a zis că te așteaptă cu brațele deschise) Da, o să mă duc. Sunt alături de ei, pentru că îi iubesc. E echipa pe care o iubesc, le doresc tot binele din lume și îmi doresc ca ei să promoveze”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

The post Marius Șumudică, anunț entuziasmant pentru rapidiști: „O să merg la ei la antrenamente!”. Promisiunea antrenorului pentru fani: „O să reușesc asta!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă