Marius Șumudică a refuzat două cluburi din Arabia Saudită: „Banii nu sunt o prioritate pentru mine. Vreau să antrenez în Europa”

2 săptămâni in urmă 16

Marius Şumudică a declarat că nu va mai antrena nicio echipă de club până la finalul actualului sezon, dar vrea să continue în Europa nu în Golf.

Tehnicianul de 50 de ani a antrenat în acest sezon Gaziantep FK şi Rizespor.

La 10 ianuarie, Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în luna mai.

Marius Șumudică a refuzat două cluburi din Arabia Saudită: „Banii nu sunt o prioritate pentru mine. Vreau să rămîn în Europa”

În momentul în care a plecat de la formația turcă Gaziantep, formaţia ocupa locul 4 în clasamentul Superligii, la patru puncte de liderul Beşiktaş Istanbul.

La 25 ianuarie, Şumudică a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rizespor. Echipa antrenată de tehnicianul român nu a obţinut nicio victorie în cele şapte meciuri disputate, înregistrând trei rezultate de egalitate şi patru înfrângeri.

„După ce am plecat de la Rizespor, am avut două propuneri din Arabia Saudită. Le-am respins pe ambele, pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Eu îmi doresc să rămân în Europa.

Lucrez cu o companie de management, care are legături în Turcia și m-au întrebat dacă îmi doresc să revin acolo. Normal că îmi doresc, Turcia are un campionat atractiv. Vom vedea la finalul sezonului.

Sunt sigur că voi reveni acolo la un moment dat și voi putea face mai multe. Planul meu e să merg în Turcia la o echipă care să lupte pentru Europa.

Dacă rămâneam la Gaziantep, aș fi obținut un loc de Europa League, dar greșeală făcută de mine, cu acele glume, m-a făcut să plec de la o echipă excelentă.

Oamenii cu care am lucrat încă mă mai caută, pentru că sunt o persoană amabilă, sunt plăcut și îmi apăr valorile”, a declarat Marius Șumudică pentru Sporx.

The post Marius Șumudică a refuzat două cluburi din Arabia Saudită: „Banii nu sunt o prioritate pentru mine. Vreau să antrenez în Europa” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă