Marius Șumudică a răspuns ofertei "cu șase zerouri". Anunțul antrenorului de la Gaziantep

2 luni in urmă 28

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

După meciul de sâmbătă, Șumudică a spus la Digi Sport Special că are "două oferte cu șase zerouri".

Marius Șumudică a refuzat oferta din zona Golfului: "Îmi doresc mai mult"

Propunerea din zona Golfului, singura concretă, după cum recunoaște Șumudică, a fost refuzată de antrenorul român, motivând că și-ar dori să facă performanță în Europa.

"Singura ofertă concretă a fost cea din zona Golfului. Am refuzat-o. Acum am 49 de ani, încă sunt tânăr în antrenorat. Îmi doresc mai mult. Nu pot spune că antrenorii din Golf, Oli, Lucescu, n-au făcut rezultate și n-au câștigat.

Au făcut, dar nu e ușor să ajungi la echipe mari, cum au fost ei. Eu am luat Al Shabab de pe locul 11 și i-am dus până pe locul 5, la un punct de Liga Campionilor Asiei. E de cântărit, nu te poți arunca așa cu capul. Deocamdată nu mă gândesc decât la ce am făcut aici", a declarat Șumudică, luni dimineață, la Pro X.

"Șumi" a exclus și varianta de a prelua echipa națională a României în viitorul apropiat, spunând că are încredere în Mirel Rădoi.

"Echipa națională are un antrenor pe care îl respect.. Nu se pune problema. Că va veni la un moment dat vremea și aș fi o soluție, da, dar deocamdată, în următorii 3-4 ani, nu mă gândesc. Eu le doresc baftă, îi susțin și sunt de partea lor", a mai spus Șumudică.

Șumudică, ofertat imediat după meciul cu Fenerbahce: "Erau șase zerouri, dar ce era în fața lor..."

După meciul cu Fenerbahce, ”Șumi” a intrat în direct la emisiunea Digi Sport Special și a dezvăluit că a primit două oferte amețitoare din punct de vedere financiar.

”Am primit două oferte în seara asta și nu știu dacă mă ia somnul. Ce zerouri? Alea șase zerouri erau, dar ce era în fața lor... Una este din zona Golfului, alta din Turcia. Sunt sub contract, mai am patru luni aici, după care sunt liber.

Dacă se supără turcii că zic asta? Păi, ei au zis că Șumudică face o treabă foarte bună, că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia la ora actuală și că să vorbim de prelungire în martie sau aprilie. Păi, dacă ei cred că-i aștept până în martie, aprilie... Se înșeală. În martie, de Mărțișor, trebuie să-și caute alt antrenor”, spunea Șumudică.

Etichete: turcia , marius sumudica , golf , oferte sumudica , gazianteă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă