Marius Șumudică a primit două oferte de lux, imediat după victoria cu Fener: ”Erau șase zerouri, dar ce era în fața lor...!”

2 luni in urmă 36

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Șumudică, ofertat imediat după meci: ”Erau șase zerouri, dar ce era în fața lor...!” De unde sunt propunerile

După meci, ”Șumi” a intrat în direct la emisiunea Digi Sport Special și a dezvăluit că a primit două oferte amețitoare din punct de vedere financiar. Totodată, tehnicianul român a lăsat să se înțeleagă că mutarea s-ar putea produce foarte curând, în condițiile în care șefii de la Gaziantep nu se grăbesc să-i facă o nouă propunere.

”Am primit două oferte în seara asta și nu știu dacă mă ia somnul. Ce zerouri? Alea șase zerouri erau, dar ce era în fața lor... Una este din zona Golfului, alta din Europa de Vest. Sunt sub contract, mai am patru luni aici, după care sunt liber.

Dacă se supără turcii că zic asta? Păi, ei au zis că Șumudică face o treabă foarte bună, că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia la ora actuală și că să vorbim de prelungire în martie sau aprilie. Păi, dacă ei cred că-i aștept până în martie, aprilie... Se înșeală. În martie, de Mărțișor, trebuie să-și caute alt antrenor”, a afirmat Șumudică.

Marius Șumudică va negocia în această săptămână cu un alt club: ”E săptămână decisivă pentru cariera mea!”

Românul a confirmat că săptămâna care vine va negocia cu o altă gruparea și nu a exclus ca, pe viitor, să revină să antreneze în România.

”Săptămâna asta e una decisivă pentru cariera mea. Voi pregăti meciurile cu maximă atenție, dar din punct de vedere al viitorului meu e o săptămână importantă. Voi negocia cu conducătorii unei echipe din altă parte.

România? M-aș întoarce cândva, cu mare plăcere. E țara care mi-a dat tot, m-a ajutat în carieră, am făcut rezultate incredibile la Astra, în condiții destul de grele. Va veni timpul când mă voi întoarce, pentru că-mi iubesc țara și vreau să fac performanță aici”, a mai spus Marius Șumudică.

Șumudică primește un cadou în vestiar, după victoria cu Fenerbahce:

Etichete: marius sumudica , oferte sumudica , gaziantep fk , gaziantep fenerbahce
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă