Marius Șumudică a luat pastile în timpul meciului cu Steaua Roșie, dar anunță: „Vom câștiga cu FCSB!”

1 lună in urmă 22

Marius Șumudică a trăit la intensitate maximă returul cu Steaua Roșie, pierdut cu scorul de 1-2. Tehnicianul și-a lăudat jucătorii și crede că ardelenii vor câștiga cu FCSB, dacă repetă evoluția de joi.

Lider în Liga 1 cu CFR Cluj, Șumudică a acuzat și arbitrajul și crede că omul meciului a fost Milan Borjan, portarul campioanei Serbiei, care a apărat și pentru FC Vaslui.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, Live Video Online pe prosport.ro.

Marius Șumudică, mesaj pentru FCSB: „Dacă jucăm la fel, vom câștiga!”

Marius Șumudică este convins că echipa sa nu merita să piardă cu Steaua Roșie și așteaptă o victorie cu FCSB, în următoarea etapă din Liga 1.

„Mă aștept la orice! Am luat o pastilă pentru stomac, probabil de la stres. Nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am ratat penalty, se întâmplă, iar apoi facem acea gafă. Li se dă penalty din minutul 4, dar îmi felicit jucătorii. Am dominat o echipă mult mai puternică. I-am îmbărbătat, să ridice capul. S-a dat un penalty foarte ușor, am avut o sumedenie de ocazii, cred că jucătorul meciului este portarul advers.

Nu știu dacă mai depinde doar de mine să remontez echipa, nu pot să controlez ceea ce se întâmplă pe teren. În două zile vine un meci extraordinar de dificil, dar dacă jucăm la fel, vom câștiga cu FCSB. Felicit și publicul spectator, a fost alături de noi. Suntem într-o competiție europeană, pe primul loc, mergem înainte. S-a calificat Lincoln? Să vadă lumea cu cine am jucat”, a spus Șumudică, la Pro X.

Tehnicianul a explicat și de ce l-a schimbat pe Arlauskis cu Bălgrădean, care a comis o eroare imensă imediat după ce a intrat pe teren: „Arlauskis joacă cu inflitrații de patru meciuri, n-a mai putut. La fiecare meci își face injecții în gleznă”.

The post Marius Șumudică a luat pastile în timpul meciului cu Steaua Roșie, dar anunță: „Vom câștiga cu FCSB!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă