Marius Șumudică ”a luat foc” după incidentele de la Malatyaspor – Kayserispor: ”Toată lumea a văzut!”

4 săptămâni in urmă 22

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

La finalul partidei s-a iscat un scandal monstru, după ce, nemulțumit de arbitraj, președintele lui Yeni Malatyaspor, Adil Gevrek, a intrat pe teren și l-a atacat pe centralul partidei, Huseyin Gocek.

Marius Șumudică ”a luat foc” după incidentele de la Malatyaspor – Kayserispor: ”Toată lumea a văzut!”

Marius Șumudică s-a arătat total nemulțumit față de arbitrajul partidei pentru că, în opinia sa, ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la unsprezece metri.

Antrenorul român spune că centralul partidei a ignorat complet faza și nici măcar nu a cerut consultarea VAR.

Sunt aici de nouă partide. Nu i-am văzut pe arbitrii să meargă la VAR nici măcar o dată. Am revăzut faza de zece ori. A fost penalty sută la sută, dar el nici măcar nu a consultat VAR-ul. Am jucat acasă, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Nu s-au luat deciziile corecte. Jucătorii mei s-au enervat și au dreptate pentru că au și ei familii de care trebuie să aibă grijă.

Am jucat la minus cinci grade celsius. Dacă totul mergea bine, iar penalty-ul era acordat, poate am fi câștigat partida. Arbitrul nu ne-a dat penalty și am pierdut trei puncte din cauza unei decizii greșite”, a declarat Marius Șumudică la finalul meciului, citat de Fanatik.com.

Căpitanul formației lui Șumudică, Adem Buyuk, a confirmat declarațiile antrenorului român referitoare la arbitraj: ”Este o problemă dacă toată lumea vorbește despre arbitraj în același timp. Nu înțeleg.. Cine e el să facă asta? Suntem penalizați dacă vorbim puțin. Omul acela ne-a amenințat. Este păcat”, potrivit aceleiași surse.

Scandal după Yeni Malatyaspor - Kayserispor

Bașkanul clubului la care antrenor este Marius Șumudică a fost enervat de mai multe decizii luate de arbitru, astfel că a decis să intre pe teren și să-l atace, anunță turcii de la Milliyet.

Adil Gevrek a fost oprit, cu greu, de portarul lui Yeni Malatyaspor, Ertac Ozbir, dar și de forțele de ordine, care au pătruns de urgență pe gazon pentru a bloca un incident grav.

Arbitrul întâlnirii a fost nevoit să aștepte aproape 20 de minute pentru a putea ieși de pe teren, escortat de către polițiști.

Suporterii lui Yeni Malatyaspor a reacționat după incidentul de la finalul meciului cu Kayserispor și i-au cerut președintelui să-și dea demisia de onoare.

Etichete: marius sumudica , kayserispor , yeni malatyaspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă