Marius Șumudică a intrat în pâine la Malatyaspor! Discursul pe care l-a ținut în fața jucătorilor

2 zile in urmă 16

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul a condus deja un meci amical de pe banca tehnică, cu Gaziantep, partidă pierdută de Malatyaspor cu 0-1.

Marius Șumudică a intrat în pâine la Malatyaspor! Discursul pe care l-a ținut în fața jucătorilor săi

Marius Șumudică a intrat deja în pâine la Malatyaspor și vrea să redreseze cu orice preț echipa aflată în acest moment pe loc retrogradabil.

În afara antrenamentelor, tehnicianul român lucrează înainte de toate la moralul jucătorilor săi care, după cinci meciuri pierdute consecutive, este la pământ.

Potrivit celor de la BusabaMalatya, Șumudică s-a întâlnit personal cu fiecare jucător în parte încă de când a revenit în Turcia. Antrenorul român nu s-a rezumat doar la atât și a ținut și un discurs în fața jucătorilor la antrenamente.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Avem două victorii în opt etape. Treaba noastră nu este deloc ușoară după atâtea înfrângeri consecutive, dar trebuie să uităm trecutul. Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte. Este timpul să câștigăm”, a spus Marius Șumudică în fața jucătorilor săi, potrivit BusabahMalatya.

Marius Şumudică a reacţionat după ce a fost atacat de fostul său traducător

Marius Şumudică (50 de ani) fost atacat pe "nepusă masă" de fostul său translator din Turcia, Oguzhan Erdogmuș, cel cu care a colaborat la precedentele sala experienţe în Turcia şi pe care nu l-a putut lua şi la noua sa echipă.

Antrenorul român care tocmai a semnat o înţelegere cu Malatyasor a rămas mască atunci când a citit ce a spus fostul său colaborator.

"Una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui, atât îi transmit.

Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş", a declarat Şumudică pentru Digi Sport.

Etichete: turcia , marius sumudica , jucatori , super lig , discurs , malatyaspor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă