Marius Șumudică a fost martor la faza zilei din Turcia! S-a accidentat stupid, chiar după ce a deschis scorul. Nu mai marcase de trei ani | VIDEO

1 săptămână in urmă 1

Marius Șumudică a mai bifat un meci fără victorie pe banca celor de la Rizespor, după remiza din deplasare cu Ankaragucu, scor 1-1. În plus, românul și-a pierdut unul dintre jucători, Godfred Donsah, după un moment antologic, care a devenit repede viral.

Luni seara, fostul antrenor al Rapidului a trăit un moment incredibil: Donsah a deschis scorul pentru echipa sa, dar s-a accidentat chiar în timp ce se bucura pentru reușită. Godfred nu mai marcase de trei ani!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Marius Șumudică a vrut să își dea demisia de la Rizespor, după încă o înfrângere suferită în campionatul Turciei. După eșecul cu Erzurum, 0-2, Marius Șumudică a avut o cădere de tensiune și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Marius Șumudică, martor la faza zilei din Turcia! S-a accidentat chiar după ce a marcat

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, Godfred Donsah, a marcat pentru 1-0 în minutul 3, dar a rezistat pe teren mai puțin de douăzeci de minute și a fost scos pe targă de pe teren. Donsah s-a bucurat excesiv după ce a spart gheața și n-a mai putut continua meciul.

Rizespor n-a putut să ia cele trei puncte: Borven a egalat pentru Ankarugucu, în prelungirile primei reprize.

După 25 de etape, Rizespor este pe locul 15 și are emoții mari în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a câștigat doar șase meciuri, până acum.

The post Marius Șumudică a fost martor la faza zilei din Turcia! S-a accidentat stupid, chiar după ce a deschis scorul. Nu mai marcase de trei ani | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă