Marius Șumudică a făcut scandal după înfrângerea cu liderul Trabzonspor: „Și-a schimbat tricoul pentru că era plin de sânge! De ce sunt arbitrii împotriva lui Malatyaspor?”

2 săptămâni in urmă 40

Marius Șumudică a răbufnit la adresa arbitrajului după ce Malatyaspor a pierdut la limită în fața lui Trabzonspor, fiind convins că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri și că un jucător al adversarilor trebuia să vadă cartonașul roșu.

Yeni Malatyaspor a pierdut onorabil meciul disputat în fața liderului Trabzonspor, 1-0, însă Marius Șumudică este convins că elevii lui ar fi meritat mai mult din această întâlnire. Antrenorul român și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat meciul în fața primei clasate din Turcia, dar a răbufnit la adresa arbitrajului, fiind convins că echipa sa este vânată.

Marius Șumudică a acuzat și în trecut arbitrajele din Turcia, iar de această dată spune că Malatyaspor ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în prelungirile partidei.

Marius Șumudică a răbufnit la adresa arbitrajului după Trabzonspor – Malatyaspor 1-0

Trabzonspor a învins-o la limită pe Malatyaspor, 1-0, dar Marius Șumudică nu a putut să treacă prea ușor peste acest eșec, în ciuda prestației bune a elevilor săi. Echipa românului rămâne pe ultimul loc al clasamentului din Super Lig, iar tehnicianul nostru este convins că arbitrul a avut un cuvânt greu de spus în deznodământul partidei.

Marius Șumudică a răbufnit, la finalul întâlnirii, la adresa arbitrajului

„Felicitări jucătorilor mei, au jucat foarte bine! Defensiva noastră și-a făcut treaba bine. Știam că Trabzonspor are jucători care pot face diferența. Astăzi a fost greu pentru noi. Am avut și o șansă bună la Osman. Era față în față cu portarul. Jucătorul de la Trabzonspor nu a avut nicio treabă cu mingea. Un milion la sută penalty. Acum 4-5 ani nu aveam VAR. Nu erau plătiți arbitri VAR. Acum de ce sunt acolo? Azi am avut un penalty și un cartonaș roșu. Jucătorul nostru a fost lovit. Și-a schimbat tricoul pentru că era plin de sânge. Nu s-a luat nicio măsură.

A fost o acțiune directă împotriva fundașului nostru stânga, Hafez. Nasul lui sângera, a trebuit să îi schimbăm tricoul. Un milion la sută a fost cartonaș roșu. De ce sunt arbitrii împotriva lui Malatyaspor? Trabzonspor nu avea nevoie de ajutor. E o echipă bună. Au și mulți bani. Cer Federației și arbitrilor să îmi respecte munca. Muncesc în afara țării mele și o fac din toată inima.

Îmi lipsesc șase jucători din echipă. Am venit cu jucători tineri. Am pierdut cu 1-0. În afara golului, nu am lăsat spații pentru ocazii. Vreau să le transmit oamenilor să spună nu acestor nedreptăți. Acum există un sistem VAR. Azi am avut un cartonaș roșu și un penalty. Ce pot să fac mai mult ca antrenor? Dați-ne ce merităm. Dacă Trabzonspor ar fi rămas în zece și ni s-ar fi acordat penalty-ul, altul ar fi fost rezultatul. Felicit Trabzonspor pentru jocurile lor de până acum, dar azi nu merita victoria”, a declarat Marius Șumudică pentru Fanatik, conform Digi Sport.

The post Marius Șumudică a făcut scandal după înfrângerea cu liderul Trabzonspor: „Și-a schimbat tricoul pentru că era plin de sânge! De ce sunt arbitrii împotriva lui Malatyaspor?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă