Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Iosif i-a cerut sfaturi în ceea ce o privește pe Rapid: „Voia să discute cu mine!”

1 month ago 15

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, s-a declarat încântat de ultimele rezultate ale echipei sale de suflet, Rapid București,

Cu Mihai Iosif pe banca tehnică, după despărțirea de Adrian Iencsi, Rapid a înregistrat trei victorii consecutive în Liga 2 și a urcat pe locul 4 în clasament, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a treia, Metaloglobus București și la două puncte în spatele liderului FC U Craiova.

După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni Marius Șumudică avea un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor de la Rapid, antrenorul și-a schimbat declarațiile și s-a arătat încântat de ultimele rezultate ale giuleștenilor.

Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Iosif i-a cerut sfaturi

„Eu îl felicit pentru rezultate, sunt bucuros pentru tot ceea ce se întâmplă la Rapid acum. Chiar am primit un mesaj de la el, voia să discute cu mine. Am evitat pe cât posibil, pentru că avea rezultate. Era momentul ca Rapidul să își revină, sper ca după cele trei victorii și-au depus candidatura la play-off. La ce văd în Liga 2 acum, nu este nicio certitudine, nicio echipă despre care să spunem că e îndreptățită să promoveze.

Eu zic că trebuie să continue să îi dea încredere acestui băiat, să îl lase, să meargă pe mâna lui, pentru că în momentul ăsta Rapidul e pe un drum bun și rezultatele vorbesc”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Marius Șumudică visează să o facă pe Rapid campioană

Întrebat despre posibilitatea de a reveni pe banca tehnică a unei echipe din România, Marius Șumudică a anunțat din nou că singura ofertă pe care ar accepta-o ar fi din partea echipei sale de suflet, Rapid București, alături de care își dorește să devină campion al României, într-o zi.

„Singura echipa la care m-aș întoarce este Rapid, este viața mea. Sunt niște borne pe care vrea să le ating în viață. Îmi doresc foarte mult să devin campion cu Rapid, ca antrenor”, a mai spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică, selecționer? Mesaj clar pentru FRF: „Dacă mâine mă sună, eu iau primul avion!”

The post Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Iosif i-a cerut sfaturi în ceea ce o privește pe Rapid: „Voia să discute cu mine!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools