Marius Șumudică a dat petrecere la Malatyaspor! Cum și-a aniversat doi dintre jucători

3 săptămâni in urmă 14

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Marius Șumudică a dat petrecere la Malatyaspor! Cum și-a aniversat doi dintre jucători

Anul a început cum nu se poate mai frumos pentru Șumudică. Antrenorul român a dat o petrecere în primele zile ale anului pentru a sărbători zilele de naștere a doi dintre jucători, Sadik Ciftpinar (1 ianuarie 1993) și Muhammed Sarikaya (3 ianuarie 2002).

Galerie Foto

Șumudică a pregătit două torturi pentru elevii săi și alături de restul echipei i-a sărbătorit pe cei doi.

Uniune, prietenie, credință, încredere, pasiune. Suntem împreună în asta. Luptăm împreună. La mulți ani, băieții mei!”, a scris Marius Șumudică pe Twitter.

Marius Șumudică a început ”revoluția” la Malatyaspor

”Șumi” a anunțat pe contul personal de Twitter că a perfectat, deja, patru transferuri, fără a oferi și nume. În același timp, Malatya se mai află în discuție cu alți trei fotbaliști. Astfel, ar putea ca Marius Șumudică ar putea avea la antrenamente, curând, șapte jucători noi, față de terminarea anului 2021.

În plus, românul a discutat cu doi fotbaliștii din lot, titulari, și i-a convins să continue la Malatya și în restul sezonului. Tehnicianul român și conducătorii echipei depun eforturi uriașe pentru a forma un lot competitiv, după cum anunță și ”Șumi” pe rețelele de socializare.

La mulți ani, tuturor! Mulți dintre voi puneți aceste întrebări, așa că vreau să auziți un răspuns clar de la mine. Adem Buyuk și Sadik Ciftpinar sunt jucători pe îi vreau în echipa mea. Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne și le-am promis că nici eu nu voi pleca de la Malatya.

Vrem să salvăm echipa împreună. În acest moment, fac tot posibilul să conving jucători să vină la Malatya. Chiar zilele acestea am vorbit cu anumiți jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă. Nu este ușor, suntem ultimii în clasament.

Am perfectat patru transferuri. Jucătorii vor veni și vor da tot ce au mai bune pentru Malatyaspor și pentru mine. Suntem în discuții cu alți trei. Nu există vacanță, sunt cu toții implicați pentru Malatya și pentru fani. Toate cele bune!”, a transmis Marius Șumudică pe contul personal de Twitter.

Etichete: turcia , marius sumudica , super lig , malatyaspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă