Marius Șumudică a anunțat strategia pentru returul CFR – Steaua Roșie Belgrad. „Suntem obligați să facem asta!” Noi săgeți către FCSB și Universitatea Craiova

1 lună in urmă 30

CFR Cluj joacă meciul retur cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League joi, 26 august, ora 21.30, iar Marius Șumudică a dezvăluit ce strategie are pentru partida de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Ardelenii au pierdut meciul tur din Serbia cu 4-0, iar șansele de calificare în grupele Europa League sunt minime, dar Marius Șumudică rămâne încrezător.

Tehnicianul campioanei României le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să demontreze că rezultatul de la Belgrad a fost doar un accident.

Marius Șumudică a anunțat strategia pentru returul CFR – Steaua Roșie Belgrad

Marius Șumudică a ținut să amintească faptul că CFR Cluj este singura echipă românească ce joacă în prezent în cupele europene, după ce Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi OSK au fost eliminate.

„Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie. Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum.

Suntem singura echipă rămasă în Europa, fără nicio ironie la adresa celorlalți. Suntem obligați să intrăm pe teren și să dăm tot ce avem mai bun. Mi-aș dori să ieșim cu capul sus și să demonstrăm că România nu e atât de jos. Noi bifăm, statistic, ultimul meci dintr-un tur de campionat, facem al 15-lea meci. Avem al 15-lea meci, suntem echipa din Europa cu cele mai multe meciuri jucate, 15 în 45 de zile. Noi am jucat doar din trei în trei zile, nu este ușor, am călătorit, am jucat, ne-am întors, iar am jucat.

De asta au apărut problemele medicale la Omrani, la alți jucători. Sunt mândru că suntem unde suntem, că suntem singurii rămași în Europa și singurii cu maximum de puncte în campionat”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă susținută înainte de CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad.

Marius Șumudică la finalul unui meci jucat de CFR Cluj

Marius Șumudică știe ce greșeli a făcut CFR la meciul tur cu Steaua Roșie

Antrenorul campioanei României a vorbit despre meciul tur din play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad pierdut de CFR în Serbia, scor 4-0.

„În tur, s-a greșit, s-au făcut niște greșeli personale, pentru că diferența dintre noi nu e de patru goluri, a fost exagerat. Ei au avut cinci șuturi pe poartă și au marcat patru goluri”, a mai spus antrenorul campioanei României.

  • CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad se jocă joi, 26 august, ora 21.30, în play-off-ul Europa League, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Marius Șumudică a anunțat strategia pentru returul CFR – Steaua Roșie Belgrad. „Suntem obligați să facem asta!” Noi săgeți către FCSB și Universitatea Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă