Marius Șumudică a anunțat ce are demonstrat CFR-ul în returul cu Steaua Roșie Belgrad, după 0-4 în prima manșă

1 lună in urmă 32

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Ardelenii au pierdut cu 0-4 manșa tur, astfel că șansele de calificare în grupele Europa League sunt minime, dar Marius Șumudică a anunțat că echipa are de demonstrat în returul de la Cluj că rezultatul de la Belgrad a fost doar un accident.

Marius Șumudică a anunțat ce are demonstrat CFR-ul în returul cu Steaua Roșie Belgrad

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare duelului.

În același timp, antrenorul CFR-ului a explicat și de ce înfrângerea din tur a fost suferită la un diferență atât de mare de scor.

În tur, s-a greșit, s-au făcut niște greșeli personale, pentru că diferența dintre noi nu e de patru goluri, a fost exagerat. Ei au avut cinci șuturi pe poartă și au marcat patru goluri”, a recunoscut Marius Șumudică.

CFR are asigurate grupele Conference League

Indiferent de rezultatul returului cu Steaua Roșie Belgrad, CFR Cluj va juca în cupele europene și în toamnă, în grupele Conference League.

Marius Șumudică a semnalat din nou că CFR Cluj este unica echipă românească ce va juca în acest sezon al grupelor europene și a remarcat numărul mare de meciuri disputate deja în acest sezon.

Suntem singura echipă rămasă în Europa, fără nicio ironie la adresa celorlalți. Suntem obligați să intrăm pe teren și să dăm tot ce avem mai bun. Mi-aș dori să ieșim cu capul sus și să demonstrăm că România nu e atât de jos.

Noi bifăm, statistic, ultimul meci dintr-un tur de campionat, facem al 15-lea meci. Avem al 15-lea meci, suntem echipa din Europa cu cele mai multe meciuri jucate, 15 în 45 de zile. Noi am jucat doar din trei în trei zile, nu este ușor, am călătorit, am jucat, ne-am întors, iar am jucat.

De asta au apărut problemele medicale la Omrani, la alți jucători. Sunt mândru că suntem unde suntem, că suntem singurii rămași în Europa și singurii cu maximum de puncte în campionat”, a transmis Marius Șumudică.

Etichete: marius sumudica , play off europa league , cfr cluj steaua rosie belgrad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă