Marius Pena a ajuns la cratiță după e s-a lăsat de fotbal. „Am gătit cot la cot cu bucătarii!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

5 luni in urmă 28

Marius Pena s-a retras din fotbal în vara anului 2018, iar fostul atacant în vârstă de 35 de ani a dezvăluit pentru ProSport LIVE că a ajuns la cratiță după ce și-a pus ghete-n cui.

Fostul atacant de la Oțelul și Concordia Chiajna și-a luat Licența B și își dorește să revină în fotbalul românesc, dar până acum și-a deschis un restaurant de care se ocupă personal.

Marius Pena a ajuns la cratiță după ce a renunțat la fotbal

Mai mult, Marius Pena a dezvăluit că a fost nevoit să intre în bucătărie și să le gătească clienților în primele 6 luni, toate acestea deoarece nu găsea pe cine să angajeze.

„Am luat Licența B, iar pentru management am terminat un master în management sportive. Mă axez pe două variante. Momentan nu sunt decis. Mă atrage mai mult partea administrativă. De asta am și deschis un bussines. Mi-am deschis un restaurant, este greu și un lucru nou pentru mine, dar este benefic.

Ai să râzi, dar în primul an am întâmpinat probleme în găsi angajați, iar în primele 6 luni am stat în bucătărie și a gătit. Când am deschis restaurantul am stat lângă un bucătar, mi-am luat notițe, iar după o lună am ajuns să gătesc cot la cot cu bucătarii”, a spus Marius Pena pentru ProSport LIVE.

The post Marius Pena a ajuns la cratiță după e s-a lăsat de fotbal. „Am gătit cot la cot cu bucătarii!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă