Marius Niculae, pe cale să devină impresarul lui Alex Ioniță: „Am vorbit cu el de mai multe ori!”

3 săptămâni in urmă 20

Marius Niculae se află în discuții cu Alex Ioniță pentru a-i deveni impresar! Fotbalistul, care în prezent este suspendat din cauza unui scandal de dopaj, a recunoscut faptul că se află în discuții cu fostul jucător al lui Dinamo.

Takayuki Seto, Alex Ioniță și Kehinde Fatai au fost implicați într-un scandal de dopaj la finalul anului trecut. Cei trei ar fi făcut anumite substanțe (vitamine), intravenos, la o reputată clinică de specialitate, iar ANAD a deschis un dosar.

Alex Ioniță a fost singurul care a recunoscut în fața celor de la ANAD că a folosit o terapie de vitaminizare interzisă, dar mijlocașul și-a retras ulterior declarațiile.

Marius Niculae, pe cale să devină impresarul lui Alex Ioniță

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” se află în discuții cu Alex Ioniță, pentru a-i deveni impresar, după ce contractul cu firma de impresariere, la care Victor Becali este consilier, ar fi expirat. Discuțiile dintre cei doi au fost confirmate chiar de Alex Ioniță.

„Am vorbit cu el (n.r. Marius Niculae) de mai multe ori despre situația mea și sperăm să găsim o rezolvare să fie bine și pentru mine, și pentru el, și pentru toată lumea”, a declarat Alex Ioniță.

Marius Niculae îl mai impresariază pe Marco Ehmann (20 de ani), fundașul lui Dinamo.

Alex Ioniță, antrenament cu Marius Niculae la Dinamo

Fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, nu are voie să se antreneze cu echipa de club sau să evolueze în partide oficiale, astfel că încearcă să se mențină în formă cu ajutorul lui Marius Niculae. Cei doi efectuează antrenamente în mod regulat la Complexul Sportiv Dinamo.

„Momentan, încerc să mă mențin în formă atât cât pot, pentru că nu se compară orice aș face cu un joc de fotbal la nivelul Ligii 1, dar sper să revin cât mai repede și să se rezolve situația.

Nu știu (n.r. dacă a ieșit din formă) pentru că nu am mai jucate pe teren mare, dar clar o să fie o diferență foarte mare. Eu încerc să mă pregătesc cât de bine pot și sper să am timp și înainte să revin pe teren, să mi se dea voie să mă antrenez și să se rezolve odată problema.

Tot ce știu este că așteptăm pronunțarea pentru a face recurs. Mai multe nu pot să vorbesc, pentru că este încă în desfășurare. Aștept să fac recursul și, când se va rezolva, le voi spune pe toate încă o dată. Oricum părerile oamenilor au fost întotdeauna împărțite. Dacă faci bine, tot se găsește cineva care să te critice. Eu sunt sigur că voi reveni și, cu ajutorul celor din jurul meu, voi reveni cel puțin la forma la care am fost, doar că voi avea nevoie de meciuri, încredere și răbdare.

O să fie greu, clar o să fie greu. Dar, dacă mă mențin și mă antrenez zilnic, sunt sigur că o să revin”, a mai spus Alex Ioniță.

The post Marius Niculae, pe cale să devină impresarul lui Alex Ioniță: „Am vorbit cu el de mai multe ori!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă