Marius Niculae deplânge situația în care a ajuns Dinamo. "Ar fi mare păcat să se desfințeze!"

2 săptămâni in urmă 15

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Fost jucător la Dinamo și unul chiar foarte bun, Marius Niculae spune că speră ca formația sa de suflet să reușească să scape de la retrogradare.

Marius Niculae, despre perioadă neagră prin care trece Dinamo

Unul dintre fotbaliștii pe care suporterii dinamoviști îl iubesc cel mai mult și pe care îl consideră un adevărat "câine roșu", Marius Niculae, anunță că rămâne fanul echipei și dorește să vadă din nou performanță în Ștefan cel Mare.

"Ca toți suporterii dinamoviști, sper ca lucrurile să se schimbe în bine. Cred că e cel mai negru parcurs din istoria lui Dinamo, cu 3 sau 4 victorii, nici nu știu câte, că nu eram obișnuit așa. Dacă nu-și revine, e mare păcat, că un club de tradiție ca Dinamo se poate desfința.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună de la 19:05, pe Digi World, în Digi Online.

Eu l-am prins pe Flavius Stoican, atât ca jucător, cât și ca antrenor, în ultima mea parte la Dinamo, când m-am și lăsat. Este un antrenor care vorbește pe limba jucătorilor, acum are mai multă experiență față de atunci. Cred că poate să scoată mai mult, dar depinde mult și de ce îi este adus.

"Ai nevoie de jucători care să-ți aducă puncte acum. Filip și Matei pot ajuta"

Degeaba aduci jucători de valoare care nu au evoluat de un an, că tu ai nevoie de puncte acum, nu poți aștepta. Sfatul meu este să ia jucători împrumut. Nu știu ce s-a întâmplat cu Matei și Filip.

Sunt fotbaliști cu personalitate, probabil că au spus ce nu le convine și l-au deranjat pe Mircea Rednic. Presupunem și eu, nu știu sigur. Din punctul meu de vedere au experiența necesară și pot ajuta Dinamo", a spus Marius Niculae.

Dinamo se află într-o situație dramatică în clasament

După 21 de etape, Dinamo are doar 12 puncte adunate și se află pe penultimul loc în clasament.

Doar Academica Clinceni stă mai rău, cu 11 puncte. Primul loc care i-ar asigura salvarea directă este ocupat de CS Mioveni, care are 9 puncte peste dinamoviști.

Dinamo are și cea mai slabă apărare din campionat, cu 43 de goluri încasate.

Etichete: liga 1 , dinamo , marius niculae

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă