Marius Nicolae, desființat. „Cum să te prezinți la televizor, să vorbești în numele lui Dinamo, cu barba aia? Ce ești tu, preot?”

2 luni in urmă 1

Ionel Augustin, fostul mare fotbalist din “Ștefan cel Mare” l-a desființat pe Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo.

Fosta glorie a lui Dinamo din anii ‘80 a decis să își depună memori pentru a recupera cele cinci salarii restante și susține că nu ar fi apelat la acest gest dacă era sunat de vreun oficial al “câinilor”.

Mai mult, Ionel Augustin nu vede cu ochi buni decizia de a-l numi pe Marius Nicolae manager sportiv la Dinamo și a explicat de ce.

Marius Nicolae, desființa de Ionel Augustin

,,Mă aflu într-o situație critică, sunt foarte afectat. Mi-am depus memoriu la FRF, am cinci salarii restante și nu credeam, vreodată, că o să trec prin așa ceva. Nu aș fi făcut așa ceva, dacă m-ar fi sunat oricine, Discobolul, portarul de la RIN, nu știu, cine conduce acest club! Cortacero poate le dă alor lui, spaniolilor, am auzit că spaniolii au luat bani cu altă ocazie, știu că alții au mai primit, însă pe mine nu m-a sunat nimeni, măcar să-mi spună să mai aștept și că nu sunt bani acum, că nu e rândul meu. E vorba de respect. Repet, nu mi-aș fi depus memoriu, însă nimeni din partea conducerii, oricare ar fi ea, repet, nu știu cine conduce acest club, nu a venit să ne spună și nouă o vorbă, că nu se poate, că nu sunt bani, orice!

În plus, văd că e un băiat la televizor, cu o barbă mare, care face transferuri, vorbește în numele clubului, e director sportiv, manager sau ce e el (n.r. Mario Nicolae). Cum să te prezinți la televizor, să vorbești în numele lui Dinamo, cu barba aia? Ce ești tu, preot? Chiar dacă suntem în situația în care am ajuns, noi suntem Dinamo! Nu poți să apari cu barba aia în fața oamenilor în numele lui Dinamo. Nu avea cine să mai aducă jucători la Dinamo, trebuia să vină băiatul ăsta? Un Mulțescu, un Țălnar, un Ion Marin nu puteau aduce jucători?, a spus Ionel Augustin.

Gigi Mulțescu: ,,Mi-am riscat viața! Spaniolii n-ar fi vrut să-mi dea niciun ban!”

Gigi Mulțescu i-a luat la rost pe oficialii lui Dinamo și a dezvăluit că a primit doar o treime dintr-un salariu și că spaniolii mai au să-i plătească cinci salarii.

,,Spaniolii nu ar fi vrut să-mi dea niciun ban, dar s-au sensibilizat românii din club, așa că, din cele cinci salarii pe care le am de luat și mi se cuvin, am primit doar o treime dintr-un singur salariu. Nu am avut, până acum, niciun gând să-mi depun memoriu, nu acționez împotriva clubului meu de suflet, dar cer puțin respect.

Totuși, am antrenat echipa în acea perioadă grea, de pandemie, mi-am riscat viața. Ultima oară, am discutat cu domnul Constantin Eftimescu. Mi-a spus să mai aștept pentru că sunt alte priorități. Sunt jucători care trebuie să-și primească banii, a declarat Gigi Mulțescu, pentru playsport.ro.

The post Marius Nicolae, desființat. „Cum să te prezinți la televizor, să vorbești în numele lui Dinamo, cu barba aia? Ce ești tu, preot?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă