Marius Nicolae a dezvăluit ce salarii au jucătorii transferați în iarnă de Dinamo

1 lună in urmă 2

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Dinamo i-a transferat în această iarnă pe fotbalistul născut în Curacao, Gevaro Nepomuceno, dar și pe Steliano Filip, Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay și Andrei Blejdea. 

Oficialul "câinilor" susține că transferurile s-au făcut în urma unei strategii clare, de a se încadra în bugetul clubului condus de spaniolul Pablo Cortacero, omul în care fotbaliștii lui Dinamo nu mai au încredere. 

Marius Nicolae: "Steliano Filip are între 6.000 și 7.000 de euro pe lună"

"Este clar că și eu mi-aș fi dorit să aducem la Dinamo jucători pe salarii de 10.000 sau 12.000 de euro pe lună, dar noi avem un buget și a trebuit să ne încadrăm în  el. Nu o să vă vină să credeți, dar Nepomuceno are un salariu de 3.000 de euro pe lună.

Portarul Gudmund Kongshavn câștigă 4.000 de euro pe lună, iar Steliano Filip are între 6.000-7.000 pe lună. Nu mai țin mine exact, dar în mod sigur nu are mai mult de 7.000 de euro pe lună. Filip oricum a renunțat la foarte mulți bani ca să vină la Dinamo”, a spus Marius Nicolae, pentru ProSport.

Salariile jucătorilor transferați în iarnă de Dinamo: "Lui Morsay îi dăm doar 6.000 de euro"

Nicolae a vorbit și despre mijlocașul stânga suedez Jonathan Morsay,

„Noi avem mare încredere în Morsay și o să vedeți că își va da drumul la joc. Pe el l-am împrumutat până în vară la Dinamo. Câștigă de la noi 6.000 de euro pe lună. El are salariu mai mare, dar noi îi plătim lui doar 6.000 de euro, iar restul de bani îi plătește Chievo. Eu nu știu ce sumă îi dă Chievo că nu ne uităm în actele lor de acolo", a mai spus Nicolae, pentru sursa mai sus citată.

Etichete: steliano filip , salarii dinamo , marius nicolae , nepomuceno , morsey
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă