Marius Mitran îl atenționează pe Mihai Iosif: „Nu poți să îți împarți lotul în funcție de strategie!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 23

Jurnalistul Marius Mitran l-a criticat pe Mihai Iosif pentru modul în care a abordat meciul cu Timișoara din optimile de finală ale Cupei României, în urma căruia giuleștenii au fost eliminați din competiție.

Invitat în platoul ProSport Live, omul de presă i-a transmis antrenorului rapidist Mihai Iosif că a judecat greșit când a ales să nu introducă echipa de bază în meciul cu Poli Timișoara din Cupa României, câștigat de bănățeni cu 2-0. Jurnalistul spune că tehnicianul se poate să fi fost păcălit de aparențe și să fi fost convins că va avea câștig de cauză indiferent de condiții.

Marius Mitran l-a ironizat pe antrenorul Rapidului, căruia i-a transmis că a dorit să își odihnească jucătorii și a rămas cu odihna.

Marius Mitran, mesaj pentru Mihai Iosif

Invitatul ProSport Live Marius Mitran consideră că Mihai Iosif a greșit când a ales să bage în teren împotriva Timișoarei jucători care au evoluat mai puțin în campionat. Jurnalistul spune că antrenorul giuleștenilor a greșit și a rămas în cele din urmă doar cu odihna.

„Lotul trebuie să rămână unit, nu trebuie să împarți în funcție de strategie! O altă idee este că poate au analizat echipa adversă și au zis că îi bat și în formula asta, ceea ce ar fi rezolvat calificarea și odihnirea echipei. A ieșit doar partea cu odihna”, a declarat Marius Mitran.

Acesta a comentat și înfrângerea usturătoare suferită de Bayern Munchen în fața Borussiei Monchengladbach, 0-5, meci despre care spune că este imposibil să se fi terminat cu un asemenea scor din cauza unui aranjament. „Nu mai sunt vremurile în care se fac lucrurile astea… Cum să se ducă Bayern să zică: «Domnilor…»?”

The post Marius Mitran îl atenționează pe Mihai Iosif: „Nu poți să îți împarți lotul în funcție de strategie!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă