Marius Mitran, despre meciul CFR Cluj – FCSB din Supercupa României: „L-aș contrazice pe tânărul Tănase!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 22

Jurnalistul Marius Mitran a vorbit, în cadrul emisunii ProSport Live, despre meciul de „foc” dintre CFR Cluj și FCSB din Supercupa României.

FCSB nu se va putea baza pe Florinel Coman, Darius Olaru și Andrei Miron, aceștia fiind accidentați.

Meciul CFR Cluj – FCSB, din Supercupa României, va avea loc joi, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Marius Mitran, despre meciul CFR Cluj – FCSB din Supercupa României

„Eu cred că adversarul din această Supercupă va face ca toată lumea să fie ultra conectată și să își dorească acest trofeu. L-aș contrazice pe tânărul Tănase. O finală nu se joacă, o finala se câștigă. Tocmai pentru că sunt de atâția ani în luptă directă pentru titlu, meciul acesta cred că va avea alte valențe.

Eu cred ca va fi o garnitură foarte apropiată de ceea ce înseamnă primul «11», cu mențiunea că FCSB are mai multe variante decât CFR Cluj. Cred că indiferent de formulă, FCSB va avea un «11» care să pună probleme CFR-ului”, a declarat Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Marius Mitran, despre meciul CFR Cluj – FCSB din Supercupa României: „L-aș contrazice pe tânărul Tănase!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă