Marius Mitran, comparație inedită legată de transferul lui Hatem Ben Arfa la Rapid: „E ca vecinul pe care îl vezi că parchează un Maserati” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 21

Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre posibilul transfer al lui Hatem Ben Arfa, mijlocașul francez în vârstă de 34 de ani, la Rapid.

Recent, site-ul suporterilor rapidiști, 1923.ro, a anunțat faptul că Rapid este pregătită să îi ofere lui Hatem Ben Arfa un salariu lunar de 15 mii de euro plus o primă de instalare.

Marius Mitran este de părere că acest transfer ar schimba cu totul fața Rapidului, însă este sceptic în ceea ce privește această mutare.

Marius Mitran, comparație inedită legată de transferul lui Hatem Ben Arfa la Rapid

De asemenea, jurnalistul a făcut o comparație inedită cu vecinul simplu care își achiziționează peste noapte un bolid marca Maserati.

„Sunt două lucruri: fie e o lucrare a presei, a lumii impresarilor, pentru a nu ieși dintr-o umbră. Știi că e o vorbă în presă: nu lăsa adevărul să strice un subiect. Fie e așa, fie dacă e într-adevăr un transfer și sunt discuții și se merge spre o finalizare a lui nu mai vorbim despre Rapidul pe care îl știm, pentru că Rapidul care își permite să îl legitimeze pe Ben Arfa nu mai e Rapidul pe care îl știam noi acum două săptămâni. E un semn ca atunci când vecinul tău de scară pe care îl știi de-o viață și care ieșea cu tine la grătar și duminica în parc parchează ultimul Maserati. Te face să te întrebi de unde are banii Rapid să îl ia pe Ben Arfa. Un Rapid upgradat foarte mult. Înseamnă că vorbim despre un Rapid care nu mai poate coborî din calculele play-off-ului.

El a fost la un moment dat de clasă mondială, numai că el a fost pe principiul decât codaș la oraș, mai bine fruntaș în satul meu. E un fel de Ongenda la Botoșani. Vine și joacă la Botoșani, pentru că se simte el pus în valoare. Ben Arfa nu a reușit pentru că avea niște munți uriași în spate.

Eu nu aș respinge cu totul această discuție. S-ar putea să fie 34 de ani ca cei ai lui Maldini sau 34 de ani ca cei ai lui Liță Dumitru care s-a retras. E un nume important, poate cel mai important din ultimii 20 de ani”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Hatem Ben Arfa, potrivit Tranfermarkt.
  • Olympique Lyon, Olympique Marseille, Newcastle United, Hull City, OGC Nice, PSG, Rennes, Real Valladolid și Girondins Bordeaux sunt echipele pentru care a jucat Hatem Ben Arfa.
  • 15 meciuri și două goluri a bifat Hatem Ben Arfa pentru naționala Franței, în perioada 2007 – 2015.

The post Marius Mitran, comparație inedită legată de transferul lui Hatem Ben Arfa la Rapid: „E ca vecinul pe care îl vezi că parchează un Maserati” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă